Säfsen Torsdag

Torsdag: Kom väl iväg från Kristinehamn ungefär runt klockan 12.30 och var framme ca klockan 15 eftersom vi åkte lite vilse på vägen, men sånt hör ju till. Vi hamnade på världens minsta väg som var som en ren isbana bara, så bilen gled åt alla håll och kanter och vi fick köra i typ 30km/h max. Var ju en upplevelse, men tillslut hamnade vi ju rätt igen som sagt var.
Fick stuga 422 som jag nästan tror vi hade sist vi var i Säfsen också för ungefär 3 år sedan.. inte helt säker eftersom alla stugor säkert ser likadana ut, men det låg ju ungefär på samma ställe kändes det som.
Vi var iaf vrålhungriga när vi kom fram så det vi började med var MATEN!

  
Devin äter frukt (hade redan fått mat) och vi äter ris och vårrullar.

Efter maten så packades det upp och gjordes iordning så det såg lite bebott ut i stugan innan vi klädde på oss för att gå ut i snön och åka lite pulka.
Till skillnad från här i stan så var det faktiskt SNÖ där i Säfsen.. kanske inte var mängder direkt, men det fanns iaf och det gick att åka pulka om man nu ville det!

  

Devin tyckte det var kul att sitta i pulkan i ungefär 5-10 minuter, men sen ville han minsann gå själv!! Kan man gå så ska man ju gå också, verkar han tycka. Han knallade runt där och stannade vid varje liten snöhög som fanns för att inspektera den noggrannt. Kände, klämde och pillade massor i snön och tyckte inte alls det var äckligt att den var iskall.

  

Innan det blev natten för lilla herrn så lektes det en del med pappa. Han fick ha tofs i håret för hans lugg är så himla lång nu så han har den i ögonen hela tiden.. MÅSTE verkligen klippa trots att jag inte vill det. Tur Davids bror kommer hem nu till jul så han kan klippa så det kanske ser någorlunda bra ut iaf. Vi får se.
Det var iaf Torsdagen detta.

//S

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits