Sömnen

Blev ju inget bättre sovande natten till idag precis. Låg vaken bra länge efter jag lagt mig, för det finns ju ingen riktigt bekväm ställning längre.. Sen regnade det ute så jag låg och lyssnade på det. Somnade väl tillslut för att sen vakna klockan fyra av att Devin var ledsen. Han brukar aldrig vakna mitt i natten så jag pallrade mig upp till honom för att kolla läget.. kiss i hela sängen =( Kraken!! Var bara att byta kläder och allting annat, mata honom och få honom att somna om igen. Lilla bubben alltså. Fattar inte hur han kan kissa så mycket, men det var tydligen normalt enligt henne på bvc.. bara att byta blöjor oftare. Jo tack, som om vi inte redan gör det.
Sen var det ju till att hitta en bra sovställning igen och när jag väl gjort det började katterna att härja. Jag blev galen!!! David kom hem vid halv sju också och sen vaknade väl Devin runt halv 8. -pust-

Kan lova att jag sov när Devin sov sin middagslur idag mellan 12.15-14.30!!

Idag har jag iaf haft fönstret öppet i sovrummet med dörren stängd in dit, så nu hoppas jag det är riktigt svalt och gött när jag ska lägga mig så man kanske kan få sig en god natts sömn!! Wish me luck.

//S

Kommentarer:
Postat av: Virre

Nej nej.. Detta har hänt på kvällarna och då har William varit hos mej, båda gångerna.. så han är det inte..

2008-12-04 @ 17:54:19
Postat av: Marie

kan du inte sova skönt på sidan?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits