Bättre

Idag mår jag mycket bättre, fast känner mig inte helt bra än.. Men det var nog tabletterna som jag åt som gjorde att jag mådde skit för jag slutade ta dem och nu mår jag redan bättre.

Ingen aning vad det blir idag, men blir nog en promenad med Devin sen för att få tiden att gå tills David kommer hem från jobbet. Han jobbar världens sämsta tider nu när nästan alla på hans jobb har semester. 7-16 som en vanlig svensson och jag hatar det!! Han är inte heller så förtjust, men men..

Jag har lust att hitta på något, men vad?

//S

Kommentarer:
Postat av: Hanna

ja inget skoj när de jobbar hela dan.. Peo jobbar alltid 8-17 ! (fast han har flex vilket gör det lite lättare iaf, för han kan jobba in o ta ledigt en hel dag eller ta ledigt en morgon om jag behöver hjälp typ, o ändå få full lön)

2008-07-15 @ 13:41:16
Postat av: marie

vad var de för tabletter du åt?

Postat av: Linda

Vad för tabletter?

Jag har också mått dåligt sen några månader tillbaka och har haft en massa turer på vårdcentralen. De har dock inte hittat något fel så jag börjar luta åt att det typ är extrema blodsockerfall. Jag mår nämligen bra när jag äter typ varannan timme och ordentliga mål varje dag. Konstigt, men man blir kanske annorlunda efter en graviditet och nu när man håller igång så.

Hoppas du är bättre snart iaf. Svimma kan man förresten göra om man är stressad, tycker något är obehagligt, känner sig pressad. Så det obehagliga i att du satta luft i halsen, eller hur det nu var, kanske ledde till att du svimmade? Svimningar brukar i varje fall oftast vara ofarliga om man t.ex. inte är borta länge eller krampar.



Javisst är det roligt. Men de kör verkligen slut på en nu när de kryper och står överallt..phu.

2008-07-17 @ 15:45:57
URL: http://mina2hjartan.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits