Lite IKEA shopping.

På eftermiddagen igår tog jag och Devin vagnen och knallade bort till Marie, Tony och Neo. Tony skulle iväg och golfa med Maries bror Andreas så det blev bara hon, jag och ungarna kvar. Devin klättrade runt och härjade överallt som vanligt och Neo han satt och var glad som vanligt =) Jobbigt bara när Devin försöker klättra på Neo också haha. Lilla klätterapan.
Marie bjöd på jättegod rabarberpaj med vaniljsås som hennes farmor gjort -mums- Jag trodde inte jag skulle gilla rabarberpaj, men det var ju gott juh!!


Neo och Marie.

David kom och hämtade mig där efter han slutat jobbet och då körde vi raka vägen för att lämna Devin en sväng hos sin farmor för vi skulle till Rusta och IKEA. Inget kul för honom att sitta i bilen ända dit och sen hem igen ju + att vi inte skulle fått plats med hyllan vi köpte till honom då. Vi lånade Kenths bil för i vår kom vi på att man inte kunde fälla fram baksätet eftersom bilstolen är ivägen, så det var snällt att vi fick ta den istället.
Vi var på Rusta först och där köpte vi jalusier (stava?) till fönstren så solen inte ska kunna komma in. Den är nämligen på besök här inne varje dag mellan klockan 13-21 cirkus. Jag hade tänkt köpa en matta där också, men den fanns inte som jag ville ha.. så får beställa en liknande på internet istället.
När vi ändå var på Rusta gick vi in på Willys också och där hade de sjukt billiga blöjor så vi köpte med det också. Sen en skitstor ost som Davids mamma skulle ha. Haha.
Gick över gatan sen för att ta en titt inne på Barnens Hus. Där köpte vi nya nappar till Devins flaskor. Ganska nödvändigt faktiskt.
Sen bar det av till IKEA. Där köpte vi en expedit (hylla) till Devins rum, lådor som han kan ha i hyllan, hörnskydd så han inte springer in i något hörn (som han redan gjort), sån där hyllgrej som man sätter i garderoben och lite annat smått och gott. Jo, just det.. en kattbädd köpte vi minsann också. Får ju inte glömma av de små liven.


Mammas älskling.

Det var nog dagen igår det. Idag ska jag ner till stan och leta efter tyg så jag kan sy om kuddar till Devins rum =)

//S


Kommentarer:
Postat av: marie

var jätte trevligt:) massa shopping:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits