Karlstad

Blev en tripp till Karlstad idag för att kolla på lite kläder och sen glasögon till David. Idag hittade jag faktiskt ett par jeans som jag köpte -hihi- Sen köpte jag två linnen och ett par solglasögon också. Inte för att det är väder för det just nu, men det kan ju förhoppningsvis bli det tycker jag!
David hittade ett par snygga glasögon också, men ska kolla lite här i stan också innan han bestämmer sig helt och hållet.

Innan vi åkte hem från Karlstad körde vi hem till Davids morfar och Ingamaj. De blev jätteglada över att vi kom och överraskade!! Fick lite fika där och Devin fick banan innan vi åkte hem igen.

Imorn är det midsommar då och vädret ser inte ut att bli helt mysigt, men men.. Svensk midsommar. Eftersom vi inte fått något svar från Malin och Ante idag så får vi väl bege oss ut till skärgårn imorn och fira där. Får se hur det blir.


Devin har iaf ingen lust att sova nu för nu är det bara krypa som gäller. Han blir helt tokig om man tar upp honom från golvet, bara börjar gallskrika -haha- Så han får väl hållas ett tag till på golvet då tills han somnar i krypställning ;) Det gjorde jag när jag var liten -fniss- Lik mor sin kanske, lika envis.

//S

Kommentarer:
Postat av: marie

va blev de för jeans? hihi godingen skoj å krypa. visste inte att ni har kontakt med varandra igen...

Postat av: malin

Vadå kontakt igen? :S

2008-06-20 @ 09:03:38

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits