Öva öva öva

Här hemma är det ständig krypövning som sker nu. Han tar i för kung och fosterland och SKA framåt. Står oftast och vaggar på alla fyra och typ kastar sig framåt, ser skitkul ut. Men han försöker iaf och det tycker jag är duktigt. Han har fått helt röda knän för han övar så mycket, försöker släpa dem framåt och små små krypsteg tar han nu. Jätteduktig kille, men går nog inte så fort som han hade hoppats på. Han brukar ta i så mycket så han fiser -hihi-

Mammas duktiga kille.

Så roligt att se hur målmedveten han redan är vid så tidig ålder. Han liksom bara SKA kunna krypa snart och ger allt för det. Haha.
Så kul att se hur medveten han är också. Alla brukar säga att "vilken medveten liten kille ni har", och det stämmer nog faktiskt. Igår till exempel när det var massa folk här så stal han allas uppmärksamhet och gjorde värsta prat/springshowen i gåstolen. Så har han aldrig gjort förut, men var nog för att nu fick han verkligen ALLA att kolla och skulle visa vad han kunde. Lille knasbollen.

Älskar dig så.

//S

Kommentarer:
Postat av: Ritha

Det är bara min knassnutta som inte vill krypa... Hon har börjat ställa sig lite upp mot mina ben eller så griper hon efter fingrarna för att ställa sig. Men krypa - nejnej!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits