Skärgårn/grillning

DevinpluttisVart i skärgårn idag med, så himla härligt ute ju. Men idag åkte vi faktiskt bilen ut dit -latisar- Men vi gick iaf till jysk tidigare under dagen och kollade på ett bord som vi ska ha ute på balkongen hade vi tänkt. Vill ju kunna sitta ute lite här hemma också såklart.
I alla fall så har vi grillat där ute i skärgårn idag hos Davids mamma och fy satan vad gott det var!!! Jag är så mätt nu så jag vet inte var jag ska ta vägen riktigt, och min mage putar ut som om jag vore gravid i v.24 eller något -fniss- Men det är jag inte.

Jag hittade Devins försvunna kläder när vi rensade ur hans rum, så de fick han ha på sig idag, som ni ser på bilden. Jag trodde de skulle vara försmå nu, men det var de inte =) Tycker de är så fina på honom. Jag tycker inte alls de där bruna plyschbyxorna är tjejbyxor som en annan sa att de var. Jag vet många killbebisar som har sånna och brunt är väl för tusan unisex så det skriker om det?? Även om det nu är tjejbyxor som jag verkligen inte tycker så får han ha dem iaf, för han är fin i dem. -hihi-

Nu sover plutten iaf gott i spjälisen efter en lång dag ute. Får nog dra mig till kojs jag med snart.

Vill säga GRATTIS till min kära vän HARDIN också för han fyller år idag!!! Han är en underbar vän =) Tur jag har honom.

//S

Kommentarer:
Postat av: Hanna

såfall har Algot oxå tjejbyxor för han har ett par likadana.. =).. brunt är pojkfärg, om något, enligt mig..

2008-05-09 @ 22:09:23
Postat av: Elin

hehe då har Albin också tjejbyxor för såna har han med :) Tycker verkligen inte att det är tjejbyxor.

Postat av: Cilla

Ska jag tala om en sak för dig?
var inne och kollade på de där jävla byxerna du tjatar om och det visade sig att det inte alls var samma byxor, det var samma märke men inte likadana byxor, men trots allt så sa jag inte att det var tjejbyxor, utan att de hängde på flickavdelningen! Så nu kan vi ju släppa det =)

2008-05-10 @ 16:53:06
URL: http://hemligagent.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits