Full rulle

Idag har det vart en dag med fullt upp hela tiden känns det som. Imorse fick jag sovmorgon till klockan 10, sen efter det var det ju dags för babysim. Devin åkte från den stora kanan idag till och med, inge rädd han inte. Fullt ös som vanligt. Dyka, hoppa, plaska, åka, skvätta, simma =) Min pappa följde med dit idag för att kolla, det var skoj, blev massor med bilder då.

  

Davids mamma ringde när vi var påväg hem från babysimmet och bjöd över oss dit senare på eftermiddagen. Devin fick käka mat och sova middag först bara. Så skönt nu när han bara sover en gång om dagen och ändå är på gott humör hela tiden. Stora pojken nu!!

  

Stig var där och hade tydligen tjatat på att få leka med Devin så det var tur att vi kom. Killarna badade lite tillsammans och lekte så snällt. Båda älskar ju verkligen att bada så det var en hit!! Sötnosarna.

  

Lilla Arvid kom dit efter ett tag också, Devins tremänning. Skitkul att få se honom igen, växer som en galning. Han fick lite overaller av oss som Devin hade när han var liten plutt och som är för varma för att ha sen i april när nästa bebbe kommer. -hihi- Han är så jävla sööt. Nu längtar man ännu mer efter vår lill* juh!! Devin satt och kollade på honom och pekade och skrattade. Så himla go, hoppas han är lika go sen när hans syskon kommer, men det tror jag nog =)

Nu sitter jag och kollar på sanningen ögonblick och hoppas på att Linda ska åka ut så det kommer in någon annan istället. Är ju bara tråkigt att lyssna på hennes svar som man ändå vet allt om om man läser skvallertidningar typ.

Godnatt.

//S

Kommentarer:
Postat av: Marie

åå men vilken lite sötis. snart är de din tur. lite aviss är man att ;D

Postat av: Carro

Mysigt att mysa liten bebis!

2008-11-17 @ 16:34:00
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits