NEEEEEEEEEJ

Usch jag fick nyss mail från min chef på proffice om att jag inte kommer komma tillbaka till winback på transcom, utan isåfall en plats på kundtjänst. Nu fick jag ÄNNU MER ångest inför att börja jobba än jag redan hade. JAG HATAR FAN TRANSCOM >_< Jag vill inte, vill inte, vill inte. Jag börjar fan snart gråta alltså. Jag ville tillbaka till winback ju, jag vill inte sitta på kundtjänst bland alla andra tusen personer och må skit. Nej fy fan alltså. Ångest.
Tur jag är gravid och bara ska jobba till slutet av mars isf.. kanske borde tala om det för chefen? Urk. Hoppas jag slipper heltid iaf, för jag kommer dö av heltid på kundtjänst med sämst betalt i världen typ. Sämst, sämst, sämst.

Efter nästa unge ska jag fan utbilda mig. Måste bara komma på vad jag vill bli. Jag vet iaf vad jag INTE vill bli och det är någon som sitter och svarar i telefonen på transcom!!

//S

Kommentarer:
Postat av: Renate

Har du inte talat om för chefen än? =O snopen han/hon skall bli.

Förstår om du inte vill sitta på kt - inte överdrivet kul.

Postat av: Veronica

Det e bra att du tänker utbilda dig :D Det gör ju jag också nu. Jag vill ha en utbildning o fast tjänst innan jag skaffar större familj :D

2008-11-11 @ 12:10:02
URL: http://flickan1985.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits