Babyrytmik & Shopping

  

Var babyrytmik idag och det var roligt, Devin gillar speciellt de olika maraccasen som finns som man kan skaka med. Neo han spelade trumma han istället -hihi- Annars tycker nog inte Devin det är så himla skoj där längre att göra själv rytmiksakerna, mer kul är nog att träffa alla som är där. Iaf kul att komma iväg på någonting =)

Efter det skulle jag och Marie gå till källan men det var ju stängt där på morgonen så vi gick tillbaka och var på öppna förskolan på kyrkans församlingshem istället. Gick ju bra det med, vi överlevde ;) Sen vart jag vrålhungrig så vi tog oss till café paus där jag mumsade i mig en grekisk sallas -yum- och Marie den jäkeln satt och läskade mig med brieost smörgås!! Dålig stil juh. Haha.

  

Devin somnade som en stock efter att han fått i sig sin mat där på paus och Neo han busade och stojade vidare vid bordet även fast han också var en aning trött. Håller igång in i det sista.

Jag behövde köpa nya byxor till Devin eftersom jag häromdagen provade ca 5 stycken på honom och ALLA var för korta. Herregud vad lilleman växer alltså. Så det blev att knalla till lindex där jag inhandlade sånna byxor som han hade i storlek 50/56 och 62. Så himla sköna så jag skulle vilja ha ett par själv!! Fanns dock inte i min storlek av just den sorten, frågade faktiskt -fniss- Så det blev ett par röda och ett par svart samt en jättefin body. Var tag 3 betala för 2 så det blev inte så dyrt heller. Super!!


Snyggingen i nya kläderna

//S

Kommentarer:
Postat av: Elin

ja för han brukar vakna 2 ggr annars men han vaknade halv 6 första gången sen ville han upp vid halv 7 men det är vi vana med.

Postat av: marie

hehe ja vi gjorde ju de. nää var ju inte ett dugg elakt av mig;)

2008-09-29 @ 20:53:10
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Carro

Ah man är ju inte ett dugg sugen på brieost heller ^^ Men det är bara att stå ut!

2008-09-29 @ 21:14:04
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Postat av: Renate

haha, tar på krafterna att spela maraccas =)

Jag vart klöst i ögat av grannkatten när jag var två så jag är blind på vänster öga...därav förbannade katt =/

2008-09-29 @ 21:30:08
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: Renate

Känns konstigt att svara i en kommentar men jo vi var där en sväng runt 13.00 , colin är på dagis mellan 9-12 varje dag så det bir oftast bara på Tisdags och Fredagseftermiddagarna.

2008-09-30 @ 19:35:28
URL: http://oneeyedme.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits