Mamma på dagis

Nu på dagis har de såkallade föräldraveckor, så på en kalender på dörren kunde man skriva i sig om man ville vara med en förmiddag och se hur barnen har det. Jag skrev att jag skulle vara med idag, så då blev det ju så också! =)

De skulle ha gympa idag och det var verkligen superkul att få vara med och se detta. Devin blev ju helt till sig och kutade runt i hallen som en dåre. Hur stor yta som helst att bara springa av sig på, han tjöt glädjetjut hela tiden och var helnöjd. Ångrar ju att jag inte hade med mig min kamera dit alltså -suck- Han sprang omkring precis hela tiden i över en timme, kan ju lova att han var trött sen när de satte honom i vagnen för att gå tillbaka till dagiset haha. Han kommer sova som en prins på vilan sen skulle jag tippa på, om det inte är så att han blivit övertrött tills dess då.

Var iaf kul att vara med och se hur de andra barnen är mot honom också och sånt. Miranda som är 8 dagar äldre än Devin kan säga hans namn nu och är stormförtjust i honom, så himla sött. Så fort hon ser honom pekar hon och säger "Devin" och ska dit och kramas -awww- Inte ens han kan säga sitt namn ;) Sen såg jag de äldre barnen var där och klappa och pussade på honom också, skönt att se att han är omtyckt -hihi-

Nu ska jag bara sitta här och slappa till klockan 14 när han ska hem igen, eventuellt att jag går och vilar. Blir badhuset i eftermiddag iaf, ska bli skoj!! =)

//S


Kommentarer:
Postat av: Carolina

Låter jättemysigt :)

Postat av: maja

det låter som elias kan säga sitt namn... fast på bebis språk då... gulligt det e när barnen e goa mot varandra.. det e dom mot elias oxå.

2009-02-19 @ 13:07:41
URL: http://metrobloggen.se/elias0711
Postat av: malin

Härligt o bada

2009-02-19 @ 13:14:52
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits