Öppna förskolan

Här sitter prinsen redo för att ta bussen till öppna förskolan. Jag hade egentligen velat kunna gå, men nu är det som det är och jag får väl gå desto mer sen när bebben är ute istället för nu.

Var iaf trevligt att komma dit även fast jag inte kan prata något ÄN! Helt sjukt alltså.. jag är så trött på detta jävla virus nu så det finns inte. Jag vill ha min röst tillbaka! Träffade en del som jag inte träffat på ett tag nu.. dock träligt att inte kunna säga allt man vill till dem. Typ bara nicka eller skaka på huvudet -suck-

Iaf så lekte Devin bra där. Fick träffa Ted och Elliot igen.. såklart en massa andra också, men dom är ju hans kompisar från förr om man säger så ;)


  
Brum brum

Blev mycket bilkörning för Devin som vanligt nu för tiden. Han verkligen älskar att krypa omkring med bilen överallt och brumma :) Så himla sött!!

  
Kör lite bil på Teds huvud och sen spelar lite bandy också.

Var en rolig dag för mig och Devin. Jag fikade med Veronica, Johanna och Linda på stan också och det var gott.. men är ju som sagt piss att inte kunna vara med i samtalen. Bara sitta där som ett dummo. Träffade min mormor där och hon blev jätteglad att se oss :) Jag blev glad att se henne med!
Sen på stan träffade jag Emelie och fick se den lilla lilla bebisen Noah. Så söööt, nu är man ju ännu mer sugen!

//S



Kommentarer:
Postat av: Mimma

What Sandra? Kommer det en till bebbe snart? Vad blir det för nåt? :-)

Postat av: maja

synd att du ej fått rösten tillbaka... men roligt att ni hade en bra dag...

2009-02-04 @ 07:30:14
URL: http://metrobloggen.se/elias0711
Postat av: * Linda me Cazandra *

Tack så mkt =) Jätte fina bilder på Devin =) Kram

2009-02-04 @ 09:38:10
URL: http://mammaliinda.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits