Pallar man med?

Imorn ska jag lämna honom helt ensam på dagis i en timme, jag kommer nog gråta som ett litet barn känns det som. Jag fick ju tårar i ögonen bara hon nämnde att det är imorn han ska vara själv där en liten stund. Det är faktiskt svårt att lämna det finaste man har till några som man inte ens känner på riktigt!
Jag vet inte om jag pallar att pussa och krama honom hejdå, för hur ska man då kunna hindra tårarna från att forsa?? Jag vill ju inte att han ska se att jag är ledsen heller för då kanske han blir ängslig och tror det är något hemskt liksom. Hur gör man? Hur klarar sig alla andra föräldrar eller är det bara jag som är extra fjantig?

//S

Kommentarer:
Postat av: malin

Alla tycker nog det är jobbigt.

Postat av: Maria

Jag förstår precis hur du känner, tyckte också det var jättejobbigt att lämna Selma. Du ska se att det kommer att gå jättebra:)

2009-01-14 @ 12:15:42
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: ☆ Nina ☆

Det är jättejobbigt, men kämpa emot tårarna, var glad utåt å säg hejdå å berätta att du kommer igen om ett litet tag. Inte bra om han ser att du är ledsen, då kommer han koppla det ihop med dagis, å då kan det bli ännu jobbigare =(

2009-01-14 @ 12:36:44
URL: http://snostjarna.blogspot.com
Postat av: marie

vet dom tycker att vi ska få avlastning med neo en utbildad människa som kan sköta neo vissa dar så man själv så lite avlastning men bara tanken på att lämna honom till nån man itne känner tycker jag är oerhört jobbigt så nej tack till de. de kommer gå bättre ska du se...

2009-01-14 @ 13:33:07
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits