Sammandragningar

Jag har verkligen börjat få en hel del sammandragningar nu på sista tiden. Är det normalt vid denna vecka? Jag minns inte riktigt hur det var med Devin, men jag har för mig att jag fick det ganska tidigt med honom också och då sa min barnmorska att jag inte skulle vara ute och gå så mycket för det kunde starta för tidigt?
Jag tycker inte jag rör så mycket på mig nu direkt, men till dagis med Devin måste jag ju. Hmm..

//S

Kommentarer:
Postat av: Elin

Jag hade sammandragningar sedan v 17 med Albin. fick mer när jag sommarjobbade men det kom när jag var igång mycket. Hade sammandragningar varje dag. Min barnmorska sa alltid att det aldrig var någon fara :) Du kanske har urinvägsinfektion? då kan man väl så mer sd?

Postat av: Anonym

jag hade varje dag från v20 ungefär med ebba, magen blev stenhård. så länge det inte gär jätte ont, det känns ju lite liksom och inte kommer regelbundet är det ingen fara. börjar det bli mer riktig värkar eller gör ont skall du söka.

2009-01-13 @ 22:27:54
Postat av: emma

Hade från vecka 14 typ. Dock satte ju min förlossning igång för tidigt (v 25), men tack och lov lyckades dem ju stoppa den.

Men runt vecka 30 börjar korppen träna inför förlossningen tror jag, så det är nog inte konstigt!

2009-01-13 @ 23:19:25
URL: http://psychobilly.bloggsida.se/
Postat av: Renate

vanligare hos omföderskor konstig nog men så länge det inte utvecklas till värkar är det normalt

2009-01-14 @ 07:14:09
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: marie

men de fick jag med tidigt.

2009-01-14 @ 10:17:26
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Hade var 5:e min från vecka 29 med tvillingarna. Men det hade ju förmodligen att göra med att det var så trångt och tungt i magen iom att det var två. Det jag vill säga är att smärtfria sd som försvinner när du vilar oftast är ofarliga. Kommer de t.ex. regelbundet eller gör ont eller är väldigt många så kan de undersöka dig och kontrollera att tappen inte är påverkad. Mina sd påverkade inte tappen trots att de pågick dygnet runt och var nått sånär regelbundna. Tror dock att de gjorde det på slutet eftersom min förlossning gick så snabbt. Det hade nog öppnat sig innan.

2009-01-14 @ 19:47:27
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits