Första skrattet

Vi kom allt iväg tillslut till Johanna, Markus och Vilgot och min mage blev faktiskt genast bättre. Jag trodde först inte vi skulle kunna åka, men som tur var ändras det ganska fort ibland. Ibland är det en bra grej och ibland inte!

  
Vilde hos Johanna och Vilgot med gräsklipparen

Vi började med att gå husesyn hos dem såklart. Måste ju alltid kolla in huset när någon flyttat till nytt innan man gör annat :) Kul med hus och hur andra möblerar och sånt.
I alla fall när vi gick omkring där inne så börjar Vilde att skratta högt!! Hur underbart var inte det då!? Jag höll på att få tårar i ögonen för det var så himla gulligt. Han hade fått syn på en konstig lampa som de hade i taket och skrattade högt flera gånger och ganska länge. Vi blev mäkta förvånade faktiskt, men guud så sött det var! Kommer ju alltid minnas att det var på hans 3-månadersdag iaf :)


Vilgot och Vilde

Devin var ganska blyg till en början hos dem, men sen vart det full rulle som vanligt. De hade ju en pool på gården och vips så var alla Devins kläder dyblöta ;) Han älskar verkligen att bada. Spelar ingen roll hur kallt vattnet är så ska han minsann bada!! Han fick låna kläder av Vilgot under tiden som var lite små medan hans torkades i torktumlaren, men så blir det när man klantar sig haha.

  
BB-kompisarna fikar på lite kakor -mums-

Blev lite fika också innan vi var tvugna att bege oss hemåt igen. Hoppas verkligen det blir fint väder snart så vi kan komma dit så Devin och Vilgot kan bada på riktigt.. utan kläder ;)

Tack för en trevlig eftermiddag!



Kommentarer:
Postat av: Jenny

Söta barn alla tre :D

Va härligt att han skrattade, men är han inte tidig med de? jag har ingen koll på sånt alls.

Postat av: marie

nej va sött måste jag få höra nån dag!

2009-07-14 @ 09:26:59
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits