Trött jag blir

Gaaaaah Vilde har skrikit sig hes här hemma nu för att vi skulle testa med nappflaska igen. Herregud alltså, han har gallskrikit non stop i 20 minuter och då menar jag verkligen gallskrik. Tror jag är halvdöv nu faktiskt för fy fan vilket liv den lillen kunde föra.
Nu är han så hes så det bara skrovlar i halsen på honom, men jag fattar verkligen inte hur det kan vara så svårt/hemskt att ta en flaska?

Sen igår har han ju börjat krångla som tusan vid amningen också.. typ ska skrika när man lägger honom vid bröstet och böka och släppa taget.. Jag pallar inte sånt! Liksom ska han äta så ska han ju äta.. han vet ju var maten finns. Pust. Jag har inget tålamod för krångel när både jag och han vet att han är hungrig liksom. Ingen idé att krångla då juh. Tänkte då att han kanske tycker flaska är bättre nu när han ändå ska krångla vid bröstet också.. men inte då -suck-

Just för sekunden känns det som jag vill flytta hemifrån ;) Men det ändras ju snart igen för han är ju egentligen en väldans go och mysig bebis.. men just vid matning nu är han jobbig som tusan!


Kommentarer:
Postat av: Carro

Usch ja det går i perioder det dära. Leon hade oxå en period då han krånglade. Drygt! Men har ni testat med den flaskan jag tipsade om. Faktiskt superbra :) Hoppas på bättring!

Postat av: sara

jobbigt att han inte vill ta flaskan :(

2009-06-17 @ 22:52:16
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Carolina

Du har en utmärkelse på min blogg att hämta! Kram

2009-06-18 @ 11:19:45
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj vad jag känner igen det där med bråkandet vid amning! Fattar inte varför liksom?! Min Elliot kan också få såna där tuppjuck och bara sprattla och slita och dra.

Jag tappar också tålamodet och ibland lägger jag bort honom. Det går ju ändå inte när armar och ben viftar som en väderkvarn :)

2009-06-18 @ 13:47:24
Postat av: marie

jobbigt att det ska vara så. det är säkert bara en period ska du se!

2009-06-18 @ 14:37:13
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits