Huvudvärk

Redan imorse när jag vaknade hade jag världens huvudvärk, fick börja dagen med en alvedon och jag är då en sån som helst inte ens tar tabletter om det inte är riktigt illa! Den hjälpte iaf riktigt bra men nu har den nog släppt för nu har jag skitont i huvudet igen :/ Börjar fundera på om jag kanske har ont för jag druckit lite dåligt så nu sitter jag och bälgar i mig vatten för att inte ta en huvudvärkstablett till. Får se om det hjälper.. jag tror ju inte jag druckit dåligt eftersom jag är konstant törstig nu när jag ammar.. men värt ett försök iaf!

Nu har David gått iväg med Devin, Vilde och Jacob till björkvallen där Jacob ska spela klasskampen. Han skulle inte vara borta så länge, är ju inte direkt toppenväder och Jacobs mamma kommer dit upp och möter upp så.

Skönt med lite egentid ibland faktiskt.


Kommentarer:
Postat av: ♥ Nina ♥

Hmm, okej, finns de med på nätet? Lagom stora? Fanns det fler färger?

Postat av: Amanda

Jobbigt med huvudvärk! Hoppas det går över.

2009-05-18 @ 16:51:19
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Carolina

Servetterna köpte jag på tradera, här är auktioner säljaren har ute nu: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1173544&listtype=0

2009-05-18 @ 18:26:44
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Ååh tack vad glad jag blir att du svarade på frågan. Vad roligt att jag når folk även på bilddagboken =)



Ps: Jag måste nog erkänna att din son är det sötaste jag sett på länge =) ds:

2009-05-18 @ 19:55:59
URL: http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen
Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Åh, får man ta Ipren när man ammar? Det fick inte jag, bara de av samma typ som alvedon. Men det har kanske ändrats eller så säger de olika. Hoppas huvudvärken går över kvickt!

2009-05-18 @ 19:57:30
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se
Postat av: Erica

Svar: Tack igen för kommentaren angående bristningarna. Nej, jag vet att just dom på skuldrorna inte är så farliga. Men jag har värre på kroppen. Dessvärre är det ju de på ryggen som "lättast visas" om du förstår vad jag menar. När jag har tillexempel linnen och så vidare. Men jag smörjer med barnolja och hoppas att dom iaf drar ihop sig lite. Sen är det ju ett ond cirkel. För att dom eventuellt ska blekas måste dom solas. Det vill säga, jag måste helt enkelt visa dom. Så jag får nog gå på det du säger, helt enkelt inte tänka på dom :)

2009-05-18 @ 19:58:20
URL: http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen
Postat av: marie

jobbigt brukar också få när jag druckit för lite:/

2009-05-18 @ 20:34:17
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits