Söndag

  
Kör bilen

Imorse fick Devin springa runt här hemma med bara kalsonger på sig och det gick ju riktigt bra. Ingen olycka och ändå hade han på sig dem i över två timmar. Vet inte om det var så att han inte var kissnödig eller bajsnödig eller om han inte kände för att kissa/bajsa i kalsongerna. Vem vet? Han brukar ju annars alltid göra sina behov efter frukosten, men inte idag inte.

Jag klippte iaf Devin innan vi gick ut för att handla och det gick väl sådär. Han grät som en dåre och skakade på huvudet hela tiden så klippningen skulle väl inte vinna pris direkt haha. Men nu är han iaf korthårig och det får duga som det är.


Korthårig

Han fick bada innan vi gick ut också för det blev så mycket hår på hela honom och man vill ju inte att det ska klia heller. Vi gick iaf ner till coop och tillbaka för att köpa blöjor och lite sånt där välbehövligt.

När vi kom hem skulle Devin få mat men han åt bara 6 skedar sen vägrade han. Vet inte riktigt vad det är med honom, men han är nog fortfarande lite hård i magen kraken :/
Han somnade iaf som vanligt så det var ju skönt det.



Jag och Vilde somnade ju på soffan som vanligt också, men det är så skönt att sova med en bebis på magen. Bara höra deras små söta andetag är riktigt sövande. Man sover som en prinsessa :)

David lagade makaronipudding under tiden som vi sov så det var klart när vi vakna -mums-



Kommentarer:
Postat av: marie

ja de är helt underbart! vill att neo ska somna så men nu förtiden är de ingen höjdare haha;)

Postat av: sara

Vad mysigt, vill med gosa bebis!

skönt med kalsonger och lufta lite :-)

2009-05-25 @ 10:59:07
URL: http://zasata.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits