Akuten

I natt blev det ett besök till akuten då. Fick så sjukt ont i ryggen igår när jag kom hem, så fort jag andas så gör det jätteont. Jag gjorde ingenting när det kom utan det bara attackerade mig.
Malin sa att hon haft så och då var det proppar i lungorna. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen och de tyckte att om det inte gått över inom en timme så skulle jag åka till akuten!
Det gick ju inte över och att fixa skjuts så sent var inte det lättaste på halloween! Nästan ALLA hade ju druckit mer eller mindre liksom. Iaf så ställde Malin upp och bar över sin son Adam in till oss så han fick sova med David i sängen.

På akuten gjorde de ekg, tog blodprov, blodtryck och kände och klämde. Allt såg bra ut som tur var och inga tecken på några proppar. Fick en läkare som hette Abdul som jag knappt hörde vad han sa och som var helt vimsig, Malin började ju asgarva ;) Iaf så fick jag ju åka hem igen som tur var, men vi vet ju fortfarande inte vad det är och jag har ont än.

Så fort jag andas så gör det ont. Skitskumt!


Kommentarer:
Postat av: Louise

Testa att besöka en naprapat! Jag får så där ibland och det enda som hjälper är att besöka nån som kan knäcka till ryggen. Det brukar vara nån kota i ryggraden som ligger fel när det börjar göra ont att andas. Antingen det eller att det är stressrelaterat, svårt att andas kan vara ett tecken på ångest. Hoppas det löser sig!

Louise

Postat av: Maria

Usch vad obehagligt:(

2009-11-01 @ 12:31:16
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: joanna

usch:( hoppas de blir bättre

2009-11-01 @ 14:07:13
URL: http://mammatillisak.blogg.se/
Postat av: andrea

som louise skrev så kan det bli sådär ibland. jag brukar få så och det kan som sagt vara en kota som är sne eller en muskel eller sena som inte är som den ska! för mig kan det funka tillfälligt att ligga på ryggen med armarna över huvudet men du behöver nog gå iväg. antingen till naprapat eller massör eller kiropraktor. Det är riktigt obehagligt och man vill gräta bara för att det känns så jobbigt att ta i för varje andetag. Du behöver nog lämna bort barnen lite så du får sova och sluta stressa!

2009-11-01 @ 16:06:00
Postat av: Virre

Jag får oxå sånt titt som tätt. det beror på att jag sträkt mej då, så då räcker det med lite massage så lättar det. Prova det! det gör skit ont men det ska det göra..

2009-11-01 @ 16:35:42
Postat av: Hanna o Elliot

jojo självfallet kommer de bli så.. Men orden jag väljer vet han innebörden av också. :)

2009-11-01 @ 16:38:06
URL: http://elliotochmamma.blogg.se/
Postat av: sara

tänkte säga samma sak som louise. eller så har du burit något konstogt.

2009-11-01 @ 17:08:15
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Karin - Mamma till Emil och Liam

Jag fick också ont när jag andades in. Läkarna gjorde exakt samma tester på mig som på dig. De konsterade att det förmodligen berodde på en sträckning i nån muskel i lugnan. Det är tydligen jätte lätt att få och vanligt. Min värk höll i sig ungefär 2 dygn.

2009-11-01 @ 17:35:56
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: marie

men gumman usch va otäckt! tur att malin kunde skjutsa dig! Hoppas du mår bättre idag! stoor kram!

2009-11-01 @ 20:07:28
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Becca

Fyy, hoppas verkligen att det blir bättre snart gumman

2009-11-01 @ 20:46:41
URL: http://www.metrobloggen.se/beccis88

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits