Lek

Eftermiddagen idag tillbringades först hemma hos Madelene och hennes barn Anton och Agnes. Där lektes det för fulla muggar. Alla tre ungar sprang som tokar och verkade fått i sig lite för mycket socker eller något ;) Vilde satt mest och kollade på och var glad och nöjd.

När vi kom hem därifrån så knackade vi på hos Malin där jag släppte in Devin medan jag försökte få Vilde att sova lite eftermiddagsvila. Upptäckte ju också David "glömt" plocka ur och i diskmaskinen, "glömt" bädda Vildes säng, "glömt" ta ut soporna + druckit upp all mjölk och ätit upp alla mackor. Så så fort Vilde vaknat igen fick han också vara hos Malin medan jag åkte och handlade lite nödvändigheter för att överleva morgondagens frukost här hemma! Fattar inte hur man kan vara så "glömsk" men det är väl så de är de där killarna. Herregud, ensamstående med sambo känns det som man är ibland. -puh-

Iaf så stannade vi inne hos Malin och lekte tills klockan var strax innan sju och Devin kom och sa mamma hem sova. Då var han trött och ville sova :) Han är som en klocka med sina sovrutiner, hur bra som helst! Då vet man att man gjort ett bra jobb där.

Nu sitter jag här och slappar lite innan jag med ska nanna kudden.


Kommentarer:
Postat av: Amy

Killar :P

Postat av: Maria

Typiskt karlar, haha man kan nog inte förvänta sig så mycket av dom :)

2009-11-03 @ 22:23:45
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: Becca

Hahaha vad sant det är det du skriver :D

Känns som att det kunde ha varit ett av mina inlägg :D

2009-11-04 @ 08:54:46
URL: http://www.metrobloggen.se/beccis88
Postat av: Elin, Albins mamma

Karlar alltså...

2009-11-04 @ 10:16:10
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: marie

såååå typiskt killar tony är likadan!!

2009-11-04 @ 18:16:32
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits