Svar på frågestunden

Postat av: sandra
Vill ni ha fler barn? :)

tycker om din blogg jättemycket och du verkar vara en toppenmamma!


Jag vill nog iaf ha ett barn till, men inte just nu. Om några år kanske, vi får se hur det känns då. Just nu är jag jättenöjd med mina två fina pojkar :) Tack förresten, sånt värmer.
Postat av: Maria
Vad skoj med frågestund:)
Vad gör du när du inte är mammaledig?
Vill du ha fler barn?


När jag inte är mammaledig så jobbar jag på transcom i Karlskoga. Inte det roligaste jobbet direkt, men det är ju iaf ett jobb - ett jobb jag inte vill tillbaka till ;) Svar på den andra frågan står ovanför.

Postat av: anonym
Har du haft något jobb? om du har de vad har du jobbat med? Har du något jobb att komma tillbaka till efter din mammaledighet? Mhv

Ja, jag är fast anställd på transcom i Karlskoga som det står här ovanför. Det är där jag kommer hamna efter mammaledigheten om jag inte hittar något annat som jag planerat på att försöka göra.

Postat av: Trebarnsmamman
Hur blev dina tuttar efter dina graviditeter? Hänger de något?
Mina kommer aldrig bli sig lika efter att ha klämt ut en tredje son. De bara hänger och flappar och känns alldeles tomma. Sånt är livet antar jag!

Haha ja hänger gör de ju inte direkt eftersom jag inte har så stora, men klart de blev förändrade efter ca 5 månader med amning. De är inte lika fylliga längre, men jag tänker nog operera dem. Man får ju räkna med en viss förändring av kroppen när man varit gravid tyvärr.

Postat av: anonym
Hur träffade du din pojkvän?
Vilka är hans bästa egenskaper?
Vilket är ert lyckligaste minne tillsammans?
Vilket är ditt lyckligaste minne tillsammans med dina barn?

Jag träffade David genom en gemensam kompis, en nyårsafton för fyra år sedan sa det klick och vi har varit tillsammans sen dess. Hans bästa egenskaper är väl att han är lugnare än mig och inte så spontan, han kan ta ner mig på jorden när jag svävar iväg med mina drömmar ;) Vårt lyckligaste minne är väl när våra barn föddes såklart, inget kommer nog slå det.
Alla minnen när mina barn skrattar och är glada är de lyckligaste, jag vet att de har det bra och mår bra :) Det värmer i hjärtat bara genom att titta på dem och se dem lyckliga.

Postat av: sofia
Jag undrar, som jag skrivit förut, varför ni inte delar lika på föräldraledigheten? Är det inte viktigt att barnen får lika mycket av sina föräldrar? Vill inte David vara hemma med sina barn?

David jobbade 4-skift förut så han var hemma oerhört mycket ändå eftersom han var ledig 5 dagar i streck osv emellanåt, han fanns där ändå. Jag vill inte jobba, men det vill han så detta passar oss bra. Jag trivs med att vara hemma med barnen och han trivs med att jobba. Han vill vara hemma med barnen, men inte jämt så som jag vill.

Postat av: johanne
hur är en bra förälder enligt dig?

Oj, vilken svår fråga!! En bra förälder enligt mig är en förälder som lyssnar på barnet. En förälder som både är förälder och vän med sitt barn. Jag vet inte riktigt hur jag ska svara.. svår fråga.

Postat av: anonym
Varför klagar du bara en massa här på bloggen? Är du alltid en surfitta eller är det bara på bloggen?


Bloggen är min fristad och jag skriver vad jag vill när jag vill. Passar det inte så behöver man ju inte läsa. Jag klagar verkligen inte bara och jag är definitivt inte sur ofta.

Postat av: Sarah
Jag är nyfiken på om du fortfarande ammar Vilde?:)

Nej, jag slutade amma när han var runt 5 månader gammal. Det funkade inte längre då, han blev inte mätt.

Postat av: Angelica
Hej. Det har har inget med barn att göra eller så. Men jag läste i lindas smink blogg på veckorevyn. Att du använder Mary Kay hudvårds serie? Jag undrar vilken hud typ du har och vad du tycker om de produkterna, kritiskt tänkande?. Och om du använder fler produkter från Mary Kay. Skulle vara jätte snällt om du kunde svara på detta då jag går i Mary kay tankar om det skulle fungera på mig o min torra hy. Tacksam för svar / Angelica

Det gör ingenting att det inte har med barn att göra, ni fick fråga vad som helst :)
Jag har nog blandad hy, vissa partier är väldigt torra och andra blir glansiga ganska lätt. Jag använder mig utav mary kays 3-in-1 cleanser och age-fighting moisturiser. Sen har jag även deras microdermabrasion step 1 och 2 och självklart deras foundation. Om jag skulle använda detta som det ska användas, dvs varje dag, så skulle det vara jättebra.. jag är dock lite lat tyvärr. Men för min hy funkar det bra :) Hoppas du blir nöjd med svaret och testar på deras produkter.

Tar med dessa frågor också ifall fler undrar:

Postat av: Elin, Albins mamma
Jätte fina kort :)
Vart har du köpt Devins tomtedräckt?

Tack! Devins tomtedräkt är köpt på coop för endast 49,50:- Billigt och bra då de bara används en eller två gånger :) Jag köpte dock storlek 104/110 så han kan nog ha den nästa jul också.

Postat av: Carro
Åh vart har du fått tag i Vildes tomtedress. Jag fick köpt till Leon i söndags efter att ha letat som en galning. Fast tyvärr fick jag köpa 86/92..det var det minsta. Ville ju ha en tvådelad och inte en sån heldress som ser ut som pyjamas. Men Vildes ser himla fin ut :) Ska snart oxå ge oss på att ta kort till julkort. Men vi har ju bara en buse att få med ;) Kram

Jag tror Vildes är köpt på KappAhl, men den är köpt förra året eftersom Devin hade den då. Det är storlek 86 på den som han har på sig. Så vill du så kan du få den istället för han skulle bara ha den på sig till julkortet :)

Hoppas alla är nöjda med svaren!

Kommentarer:
Postat av: Amy

kul läsning :)

Postat av: sara

tror nog jag visste allt om dig redan ;)

din surkärring.. ;o

2009-11-19 @ 11:48:43
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: marie

ja roligt att läsa

2009-11-19 @ 12:07:41
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits