Min dag

Fick sovmorgon imorse då David tog med barnen till öppna förskolan, sen klockan 14 var jag iväg på massage och nu har jag precis tränat :)

Massagen var riktigt skön, men gjorde ganska ont också. Jag var jättespänd och hade massor med knutor :/ Borde gå på det där oftare, synd det ska vara så dyrt bara.
En rolig grej var när jag kom in där iaf för hon som skulle massera mig bara "skönt med sommarlov nu va?" Jag blev lite chockad och typ "ehh va? nej jag har vart mammaledig de senaste tre åren så det var längesen jag hade sommarlov". Haha! Hon trodde jag var betydligt yngre än jag är, men det tar jag som en komplimang!! :)

Tränade med Erika nyss och det var superskönt. Vi var själva i lokalen till en början så vi drog musiken i bott nästan och sen tränade vi ta mej tusan! Redan märkt att min springkondis blivit lite bättre för förut orkade jag knappt 300 meter utan att flåsa ihjäl mig - nu sprang jag iaf 2x6min :) Hade nog orkat mer men fick sån jävla håll, men tränaren där sa att jag skulle börja sakta och det gör jag då. Lägga på en minut då och då så blir det ju mer och mer. Jag skäms nästan för min kassa springkondis, men jag gör ju iaf något åt det!

Nej nu ska jag mata mig själv och barnen.

Ha en bra dag och grattis till alla som tar studenten!!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits