Öppna förskolan + annat

Som vanligt på fredagar har vi tillbringat förmiddagen på öppna förskolan. Till Devins stora glädje så var Ellen där och de härjade som bara den tillsammans :) Han tycker jätte mycket om henne verkligen.

Jag har inte fått min mobil att fungera tillsammans med windows 7 än, så alla filmer och bilder jag tagit med mobilen kan jag inte få upp tyvärr :( Men det kommer väl så småningom får jag hoppas.

Efter öppna förskolan fick barnen sova i vagnen medan jag och Erika tog oss en liten promenad. Devin snarkade som en hel karl i vagnen vill jag lova ;) Mina stövlar läckte in vatten så det gick att vrida ur strumporna efter promenaden, inte så kul.

När David sen kom hem från jobbet så åkte vi iväg till Willys för storhandling. Inte handlat nu på några veckor så det var dags att fylla på och eftersom maxi är rasat så vart det Willys för coop är ju svindyrt. Nu har vi mat och allt iaf -gott-

Nu blir det tvn och sen sängen.. så sjukt trött nu för tiden och har väl som senast lagt mig klockan 21 denna veckan.


Kommentarer:
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

skönt att devin kan sova i vagnen:)

Postat av: Förvirrade Morsan

vilka sötnosar=)



sv; ja, vist är det konstigt att salt kan få choklad att smaka bättre ;D ja, jag brukar visserligen köpa choklad, men den var rätt dyr så det blir nog inte allt för ofta ;)

2010-03-19 @ 21:34:22
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits