Första olyckan

Efter dagis idag begav vi oss av till en lekpark för att möta upp Jenny och Liam och leka lite :) Jag frågade Devin om han var kissnödig eftersom han inte hade kissat på ett tag, men nej det var han inte - eller så hade han inte tid när han såg alla roliga saker att klättra på. Iaf så skedde den allra första olyckan där på lekplatsen sen han blev blöjfri för ett halvår sedan, han kissade ner sig och jag hade inte med några ombyteskläder. Ringde först till Veronica för hon bodde närmast, men hon var inte hemma så då ringde jag Marie och där fick jag låna ett par byxor :) Tur det så man slapp åka hem iaf.

Vi busade och var där i en och en halvtimme faktiskt och ändå så ville inte Devin hem när vi skulle bege oss därifrån. Han ville leka mer och inte alls hem och laga mat.

Nu har barnen iaf ätit och jag ska nog se till så de får ett bad också. De ser ut som två riktiga lortgrisar efter att ha busat i sanden på lekplatsen, men det är väl så det ska vara? :) Lortiga barn = glada barn!

Vilde har tuggat sönder USB-sladden som jag har när jag för över saker från mobilen så det jag filmade (i blindo) idag kan jag inte lägga upp :/

Ha en fortsatt bra dag


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits