Trebarnsmamma

Nu ikväll har jag testat på rollen som trebarnsmamma igen. Denna gången var det till lilla Liam som blir 3 månader imorn :) Hans mamma och pappa skulle på Joe Labero och det är klart man ställer upp som barnvakt, man vet ju själv hur skönt och viktigt det är med lite egentid emellanåt!


Devin pussar Liam

Gick bra att lägga Devin och Vilde fast att Liam var här för Liam somnade samtidigt som dem, fast i min famn -gos- Han sov dock bara en halvtimme sen blev han lite gasig i magen och jätteledsen, men efter lite fisar och några rapar och lite ersättning så var allt bra igen! Tycker den där åldern är ganska jobbig faktiskt för man vet ju inte vad de vill eller varför de är ledsna :/ Bättre med Devin som kan säga vad han vill, men visst är det gosigt när de somnar på en och bara ligger och snosar också. Ja, alla åldrar har väl sin charm helt enkelt! :)

Sover som en stock på mig :)


Jag lyckades nästan filma honom när han var som gladast och skrattade som en tok också! David var ju absolut roligast att titta på iaf, för så fort David kollade på honom så började han flina :)

 

Lilla goungen

 

 


Kommentarer:
Postat av: Jenny

ååååh va go han är!! Tusen tusen tack!!

Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Mysigt och härliga bilder:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits