Halvdag i Grums

Dagen började tidigt idag för halv åtta kom min mamma och pappa och hämtade upp mig för att köra vidare till Grums. Där tillbringade vi många timmar vid deras halkbana :) Var väldigt intressant faktiskt och även om jag varit där tidigare så var det nog ganska bra med en påminnelse igen.

Vi fick information om alkohol i trafiken, lite trafikregler, lära oss hjärt- och lungräddning och hur man lägger någon i framstupa sidoläge. Vi fick även prova på hur det känns om man krockar i 7km/h, volta runt med en bil och hur det är om man har 2,2 promille i kroppen. Inte trevligt!

Sen var det såklart körning också. Bromssträckor på halt underlag i olika hastigheter, hur man klarar en sväng i halt underlag i olika hastigheter och även om man då skulle möta ett hinder längre bort när man kommer i svängen. Var riktigt kul, men det tyckte jag ju redan när jag var där för 7 år sedan innan körkortet :)

Efter det så skulle jag och pappa ta en geocache tänkte vi som låg i en skidbacke där. Vi tog ju inte smartaste vägen upp direkt i jobbig terräng rätt upp med brännässlor överallt :/ Men vi hittade den iaf!!

Blev sen även två i välsviken innan hemfärd.

Lärorikt


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits