Trots trots TROTS!!

Märks verkligen att man har en som snart fyller 3 år här hemma. Han är riktigt riktigt jobbig nu om dagarna!! Han vill inte äta, vill inte sova, vill inte kissa, vill inte gå ut, vill inte klä på sig, vill inte, vill inte, vill inte!!! Han kan komma och säga jag är kissnödig men sen vägrar han gå och kissa. Eller att han är jättehungrig men vägrar äta!! Sjukt jobbig period just nu och jag tror jag blir lite smått galen snart. Allt ska vara på hans villkor - tycker han, men så blir det inte för då blir det väl ännu värre med allting.

Är man på stan tex så kan han helt plötsligt bara slänga sig ner på marken och skrika för han inte får en sak han tycker att han ska ha. Alla människor ska ju glo så också, liksom har de inte haft barn själva?? Jaja, jag brukar bara ignorera och säga att han kan ligga där så plockar jag upp honom på tillbakavägen om ingen gubbe tagit honom.. då kommer han oftast som ett skott sen.

Hur ska man bete sig liksom? Han bara skriker, gråter, slänger sig, vrålar och har sig när han inte får som han vill - vilket han typ aldrig får enligt honom själv då. Dum mot Vilde har han börjat bli också, nyps och buttas :/

Gaaaaaaaaaah!!



Kommentarer:
Postat av: Elin, Albin & Ellas mamma

Denna härliga trots...

Postat av: Linn

Sv: jag orkade inte krångla och sälja den där och nu har jag nog bestämt mig för att behålla den. Kam ju vara bra att ha två. Den passar ju på henne men tänkte sälja för jag redan hade en men som sagt kan de nog vara bra att ha en i reserv!! :) kan ju sälja den nästa år :P



Jag längtar INTE tills milia börjar trotsa! Fast tjejer brukar väl inte vara så trotsiga när de är små, pojkar brukar väl i regel vara värre isf.

Hoppas de går över innan vilde börjar, he he he.

2010-09-29 @ 21:01:43
URL: http://napmils.blogg.se/
Postat av: Erika - Miliam&Miltons mamma <3

sv: Tack :D

2010-09-30 @ 08:44:55
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag såg inte din kommenatar om "vällingbytet" förrän idag. Men den vällingen Vilde äter (från 18 mån) det är väl typ frukt i den? Eller? Har ni semper?

2010-09-30 @ 11:07:20
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits