Fortsatt bra

Det fortsätter att gå bra för Vilde utan nappen och nu frågar han inte ens efter den :) Tror det är bra att ta nappen hyffsat tidigt från barnen - är nog lättare då. Mina barn har iaf inte haft några problem alls att sluta även fast de båda varit ganska nappiga och beroende av nappen innan vi tagit den. Så himla skönt, så nu kan man säga att han är helt nappfri från och med tvåårsdagen!! Duktig kille :)

Även potträningen går framåt och han kissar på toaletten flera gånger om dagen hemma och även på dagis, så det är nog inte jättelång tid kvar där heller. Känns dock smidigast att vänta helt till sommaren då han ändå ska springa nakenfis :)

Ha en trevlig kväll!



Kommentarer:
Postat av: Emma Viklund

Vad roligt att det funkar bra utan napp!! Vi har ju varit duktiga med att ta ifrån Viggo nappen på dagarna (så han bara har den då han ska sova), men nu när han är sjuk så vill han gärna ha den hela tiden, så låter han ha den, men så fort han blir frisk så ska vi fortsätta med våra "regler", sen hoppas jag på att han kan trappa av i sommar då han blir 2 år :)

Postat av: Emma Viklund

Sv: Ja, Melkers hår har lite inslag av rött i vissa ljussken :) Så hade Viggo med, fast hans hår var mer orange/rött, Melkers är mer brun/rött :) Intressant om Melker blir blond som storebror eller typ mellanblond :)

2011-04-15 @ 19:57:05
URL: http://emmashjartan.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits