Vilde 2 år!!



Grattis världens finaste Vilde på din 2-årsdag!! :)



Tiden går så himla fort så det är galet, min bebis är redan 2 år gammal!!

Han är en helt underbar liten pojke, dock ganska bestämd emellanåt men han bryr sig om allt och alla och vill mer än gärna hjälpa till. Han har börjat intressera sig för att räkna nu och försöker hänga med när Devin räknar, men inte alltid så himla lätt när man bara är 2 år. Färgerna är också något som intresserar herrn och han frågar ofta vilken färg det är på saker och ting :) Kan han inte färgen drar han till med någon gissning som oftast är i närheten iaf.

Att leka med Devin är oftast kul det också, men är gärna inne i sin egen värld emellanåt och blir då vansinnig om Devin kommer och distraherar. Syskonbråk förekommer ju ibland, men det hör ju till!

Han är väldigt omtänksam och om man känner sig lite down en dag så kommer han ofta fram och klappar en på kinden och ska ge kram och puss. Han gillar inte att se andra barn ledsna utan vill då gärna trösta och hjälpa till och säger bäsen lessen (bebisen ledsen) och ser lite småförtvivlad ut.

Böcker är ett stooort intresse och kunde han skulle han nog sitta och läsa i fordonsböcker eller djurböcker hela dagarna faktiskt! Han kan nog urskilja på de flesta bilar faktiskt :) Han går gärna runt med en bok i handen eller iaf nära till hands när han leker med annat också, även på dagis säger de.

Munnen går i ett på honom nu för tiden och han säger det mesta och även långa meningar. Gillar att prata och berätta saker, men på sitt eget lilla vis då såklart :)

Mat äter han också det mesta, han smakar iaf alltid på allting om det inte är mos då förstås för det går verkligen inte ner i honom. Han får kväljningar direkt :/ Han försöker smaka varje gång han får det på dagis eller så, men det bara går inte. Annars är han inte så kräsen än på den punkten och det är skönt! Fiskbullar är favoriten nu för tiden.


Vi älskar dig så Vilde och du förgyller våra dagar!! ♥




Kommentarer:
Postat av: Cissi - Mamma till Nathalie och Leo

Han är så söt!! han är verkligen en riktigt duktig liten kille :)

Postat av: Johanna

Grattis till honom :)

2011-04-12 @ 20:39:54
URL: http://joelsmamma.blogg.se/
Postat av: Elin, Albin & Ellas mamma

Grattis sötaste Vilde :)

2011-04-12 @ 20:57:24
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: Mikaela

GRATTIS soootaste Vilde pa 2arsdagen!!

2011-04-13 @ 17:05:44
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Stort grattis igen hjärtat i efterskott<3

Postat av: Emma Viklund

Men grattis sötaste Vilde på 2 års dagen :) Stora killen!!

2011-04-15 @ 19:54:18
URL: http://emmashjartan.blogg.se/
Postat av: zasata - en emetofob

Grattis!!!

2011-04-15 @ 22:27:45
URL: http://zasata.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits