Cykelpremiär

Devin har tjatat hela vinter om att han vill "cykla" och vi har hela tiden sagt att ja, när snön försvinner. Nu har ju äntligen nästan all snö försvunnit så idag tog vi fram cykeln till hans stora glädje och drog iväg på en ganska lång promenad :)



Vilde ville åka vagn han, så det fick han göra! Dessutom fick han ha på sig sin vårjacka som faktiskt till min stora förvåning satt helt okej än. Den är ju så fin så man vill ju egentligen inte att han ska växa ur den :) Däremot var vindbyxorna på tok försmå, så dags att köpa nya. (eller önska sig)



Devin körde i full fart hela vägen till coop utan att ens klaga på att han var trött. Inte illa, för annars om han bara går säger han ju det efter tio meter, latmasken. Men nu var han minsann nöjd på vägen med sin fina cykel :)



På hemvägen gick vi förbi min mormor och där blev det mat och bus :) Var trevligt att träffas igen, för det var ett tag sen nu! Barnen tyckte också att det var jättekul att träffa gammelmormor såklart för de började tjata när vi närmade oss, så det var tur hon var hemma.



Vilde busade ju självklart med gammelmormor han också!





Godnatt och ha en trevlig kväll!

Kommentarer:
Postat av: Erkan :)

Av : jo, jag hade en häst. Men jag var tvungen att sälja den efter skillsmässan.

Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Låter som en supermysig dag. Härligt att han kan cykla igen nu när snön försvinner bort:)

Postat av: Cissi - Mamma till Nathalie och Leo

Skönt när man kan ta fram cykeln igen :)

Jackan är ju såå snygg, lite synd att den passade iaf ;)

2011-03-28 @ 11:54:13
URL: http://nathaliesochleosmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits