Stackars Vilde

Usch på eftermiddagen idag när jag satt och jobbade fick jag ett oroligt sms från David om att Vilde betedde sig konstigt och inte mådde så bra. Jag blev ju såklart superorolig då jag satt där och inte kunde göra ett piss liksom.. Skrev att han skulle ringa sin mamma som kom hit för att kolla till honom. Han skakade och andades som han sprungit ett maraton. 39,5 grader i feber så han fick ju alvedon.
Jag åkte en timme tidigare från jobbet då de egentligen ville jag skulle kompat redan klockn 16 pga att inga kunder ringde. Han har fortfarande 39,5 graders feber så trots alvedonen har den inte gått ner något :/ Ringde 1177 som tyckte jag skulle ge 2,5ml alvedon till och vänta två timmar och om det inte gått ner då skulle jag ringa in igen.

Usch, blir ju så orolig då detta måste flugit på honom från ingenstans liksom och eftersom han nästan aldrig annars varit såhär dålig :( Min lilla plutt.

Springer in till honom stup i ett nu för att höra så han andas.. mammas lillhjärta.



Kommentarer:
Postat av: Elin, Albin & Ellas mamma

Stackars liten :(

Postat av: Sandra Lindholm - Tvillingar födda i v 24

=)



Neej, dessa är stl 22 på. Ha vi sockar på så är de bara lite förstora. Det är ett par sandaler som man inte har sockar i som de har den stl på :P

2011-03-10 @ 09:26:26
URL: http://sunkiissed.blogg.se/
Postat av: Lotta, mamma till Lucas

He he, nej det har han faktist inte på bilden =) Jag lyfte han direkt ur vagnen, å älsklingens jobb ligger precis bakom å jag ville inte krångla... Var inte utanför den varma vagnen nå länge =P

2011-03-10 @ 10:55:22
URL: http://sotnosenattol.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits