Svar på kommentar

Menalltsåhallå om Uppdaterad önskelista till Devin:
¨Är det han som önskar sig de sakerna.... eller du?


För det första vet du om att man kan kolla upp ipnumret va? Så att vara anonym är inte så jätteanonymt och jag vet nu genom snabbkoll att du är från Kristinehamn och använder comhemsbredband. Men iaf, han önskar sig alla de sakerna annars hade jag väl inte skrivit upp dem? Han vill ha ny bilstol för den han har nu är för trång, han vill ha en ficklampa att lysa runt med när det blir mörkt, han vill ha nya sagor att lyssna på på sin cd på kvällarna, han vill ha snowboardskor så att han kan använda snowboarden i vinter, han vill ha en ryggsäck med Lightning McQueen på för att han har ingen egen ryggsäck och gillar den bilen, han vill ha saker till sin järnväg så han kan bygga längre och häftigare! Det enda som jag lagt till är Eccoskorna, men det är för att de är bra och Devin har gillat dem alla andra vintrar. Så är det! :)



Kommentarer:
Postat av: Elin

Jag passar alltid på att önska saker till barnen när dom fyller. Dom får så mycket leksaker ändå även om dom får praktiska saker.

Postat av: Sara

Att du ens orkar bry dig ;)

Mina barn skall få önska sig en våningsäng av oss i julklapp ;) Dom får så mkt endå så bryr sig inte riktigt.. 3-4 paket räcker!

2011-10-02 @ 20:31:21
URL: http://zasata.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits