Grattis älskade Vilde!

Grattis älskade lilla Vilde på 3-årsdagen!! :)





Lite paketöppning och sång på morgonen :)



Blev tvärglad över sina converse som han fick av Andrea och vägrade gå iväg till dagis utan dem på fötterna. Sen här hemma har han haft dem största delen av dagen också ;)



Myser i soffan med sina nya Lightning McQueen kläder. Fick t-shirts, byxor, strumpor och kalsonger med honom på så han var nöjd :)



Känns som Vilde funnits hos oss hur länge som helst, så att han bara blir tre känns lite lite, men det är väl så det känns. Känns ju som tiden går jättefort men samtidigt har han ju alltid funnits. Han är en väldigt social, pratglad liten kille som kan en hel massa saker :) Han sjunger gärna och kan mängder av sånger, han pusslar och klarar 25 bitars utan ram hur lätt som helst, han kan nästan cykla själv utan stödhjul på vanlig cykel, han har börjat skriva lite bokstäver, han räknar till 20 lätt som en plätt, gillar att göra kullerbyttor och massa massa mer. Min duktiga lilla stora kille på 101 cm.

Vi älskar dig Vilde!!


Kommentarer:
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Jag tyckte samma sak nu när Minna fyllde 4 i februari, är hon inte mer, hon har ju alltid varit här känns det som! :-) Återigen, grattis till Vilde, hoppas han fick en fin födelsedag!

Postat av: Elin, Albin & Ellas mamma

Grattis stora killen och jag håller med dig, det känns som han funnits längre :)

2012-04-13 @ 11:08:58
URL: http://elinnorgren.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits