6-månaderskoll + remiss öron/näsa/hals

Idag var det dags för 6-månaderskoll för Levis och då är det ju samtidigt läkarbesök så vi passade på att klämma in Devin på en tid där också eftersom hans halsmandlar är gigantiska + att han snarkar som en idiot.
 
Levis har lagt sig på en egen kurva som är 1,5 kurva under normalkurvan så han är ingen stor grabb inte. Men han följer sin och det är ju huvudsaken det! Alla kan ju inte vara långa ;)
 
Vikt: 6780 gram
Längd: 66,1 cm

Sprutor fick han också eftersom han inte kunde få det förra gången pga penicillinen han åt då. Var inte alls poppis att bli stucken, men så fort läkaren blåste lite såpbubblor där inne så vart han nöjd igen :)

Devin kollade de i halsen och öronen och kände och klämde runt där. Han var superduktig och gjorde precis som han vart tillsagd :) Han har en vaxpropp på höger öra som vi ska fixa bort med vaxol, men sen var det ju de gigantiska halsmandlarna då... Det blir remiss till öron/näsa/hals i Karlstad så de kan bestämma där var som ska göras. De ska även in och kolla i näsan på honom och se om körteln där bakom är svullen eller något sånt. Vi passade på att mäta honom när vi ändå var där också: 116 cm är han nu så det var ju inte konstigt att strl 116 börjar bli lite litet för honom :)

Nu är det bara att hoppas på att Levis inte blir allt för påverkad av sprutorna och sen får vi vänta på tiden från Karlstad som kommer på posten lite längre fram!
 
 

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Bara man hålla sin egna kurva så vad spelar det då för roll =) Ludde har "tappat" 3 kurvor sedan han föddes men nu ligger han bra på sin kurva och det är det viktigaste! Massa kramar skönt att ni fick en remiss har också jätte problem med mina halsmandlar man snarkar och "flåsar" när man andas inte alls roligt!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits