Värkar

Natten till alla hjärtans dag, alltså natten till igår så hade jag verkligen onda sammandragningar som kom och gick ganska regelbundet under i stort sett hela natten. Gud vad jag hoppades på att det var på gång då, men så tillslut klingade det hela av... suck!

Sen igår hade jag knappt en sammandragning alls på hela dagen istället. Men nu är de här igen, men inte de onda dock utan de mer vanliga..

Kan det inte bara ta och starta nu eller??? Jag kan ju inte sova på natten för jag har så ont i höfterna. Fyra imorse satte jag mig upp i sängen och spelade spel på telefonen istället för då stod jag inte ut med det onda längre. Inte ens nu fast att jag fått tabletter att sova på så funkar det. Det gör helt enkelt för ont!

Kom igen nu då bebisen, jag vill snosa på dig!!


Kommentarer:
Postat av: Alfva

Ja, nu får bebben ta och komma snart! :) Hopplöst när man inte får sova ju! :(



Sv: Det handlar väl inte om vikten i sig (även om det är på gränsen till att BVC vill göra en viktutredning eftersom hon dippar igen) utan att hon ska ha lite hull att ta av när hon som nu blir sjuk. Annars är det ju rätt tacksamt när de inte är så tunga, det är inte lika tungt att behöva släpa på henne till exempel!

Postat av: ★ Katta - Mamma till Bell, Mell & Nova ★

Snart har ni nog eran lilla bebis hos er =)

2012-02-16 @ 17:20:55
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: Marie - Från en prematurmammas hjärta -

snart snart snart <3


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits