Inte många knop..

Dagarna går såå segt nu för tiden, men det är väl för att jag bara går och längtar efter att förlossningen ska dra igång + att jag inte är så himla rörlig längre. Känner mig totalt handikappad och helt slut hela tiden. Vilar ungefär 2 timmar varje dag mitt på dagen/början på eftermiddagen, men mer än så kan jag nästan inte ligga i streck eftersom det värker så i ryggen och höfterna. Så ni kan ju tänka er hur långa och jävliga nätterna är för mig nu. Puh! Sitta och stå är också otänkbart längre stunder så vet inte alls hur jag ska göra när ingenting funkar.

Idag har jag iaf ritat lite med barnen och bakat två nya limpor för brödet började ta slut igen. Nu finns det färskt gott bröd till imorgonbitti iaf :)

Veckorna får gärna svischa fram nu så att bebben kan komma och jag blir rörlig och aktiv igen. Känner mig såå lat så det finns inte.


Kommentarer:
Postat av: tvåbarnsmamman madde med döttrarna charlie & emilia

Det är inga problem :D gravid magar är ju så mysigt (fast inte när jag har en gravid mage, haha bara ivägen och enorm:P)



Oh! Tog ni reda på könet på alla tre eller bara denna killen? :)



Kram

Postat av: Alfva

Aj, aj, aj. Det måste verkligen vara en befrielse för dig sen när bebisen kommer om du har så ont (klart du har ont - du är ju sjukskriven)... :( Hoppas det i alla fall inte eskalerar och blir värre innan er lille tänkte titta ut!

2012-01-24 @ 18:52:24
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Sofie- Mina ord om Min vardag

Hör av dig om du vill ha besök någon dag! :)

2012-01-24 @ 18:55:33
URL: http://sooffis.blogg.se/
Postat av: Zarah

Med River hade jag världens foglossning, kunde knappt röra mig. Det enda som funkade längre stunder var att ligga med benen uppe på någonting, så knäna är i 90 graders vinkel och gärna något hårt så man kan trycka till lite med vaderna så avlastas bäckenet.

Det är väl ett tips.

Annars, haru testat akupunktur?

2012-01-24 @ 22:26:39
URL: http://fluflu.blogg.se/
Postat av: tvåbarnsmamman madde med döttrarna charlie & emilia

Men gud vad hemskt ändå, att man väntar en flicka som sen är en pojke även om det inte är något problem i sig förutom att man kanske köpt mer tjejiga kläder..

Men då är du lyckligt lottad med många killar i ditt liv :)



Hur var dina graviditeter och förlossningar? Allt gick bra? :)



Kram

2012-01-25 @ 09:16:52
URL: http://madeleineeidland.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits