Skridskoåkning

Idag lämnade vi en förväntansfull liten kille på dagis, med hjälm på huvudet och skridskor i händerna :) Devin skulle nämligen med dagis och åka skridskor idag. Spännande värre! Han var lite orolig för hur han skulle kunna hålla balansen och vad de skulle säga om han trillade, men jag sa att det gör alla i början och de har nog någonting att hålla i när man precis ska lära sig. Då vart han nöjd och förväntansfull igen. Ska bli spännande att höra hur han har haft det sen när vi ska hämta dem :)

Vilde däremot var inte alls nöjd med att bli lämnad idag. Han skulle absolut vara hemma tyckte han.. Fattar inte varför han beter sig som idag i början på varje vecka för sen går det bättre att lämna för varje dag tills det blir helg igen och måndagen kommer. När man sen hämtar och frågar om han haft kul så säger han ju alltid att det varit jättekul på dagis och berättar vilka han lekt med och sådär. Men kanske är en liten period nu bara..

Ha en bra dag!



Kommentarer:
Postat av: Marie - Från en prematurmammas hjärta -

jag ramlar fortfarande haha ;)

Postat av: Erika - mamma till 3 små troll <3

Haha ja, fast det är ju alltid tvärtom :( Tiden går sakta när man är gravid och snabbt när bebben är ute.. MEn tiden går ju så sakta för att man längtar som en tok efter bebisen. Så Fförsök att inte längta för mycket så går det säkert snabbare ;) haha.

2012-01-17 @ 13:13:28
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits