Fotografen

I onsdags var vi iväg till fotografen med Levis för vi tänkte ta fina bebisbilder medan han fortfarande är liten plutt. Tanken var att han skulle sova under fotograferingen och vi skulle få fina, lite ovanligare bilder medan han sov. Levis hade annat i tankarna vill jag lova! Han hade varit vaken sen 8 på morgonen och fotograferingen var klockan 12 så trodde han skulle vara hur däckad som helst. Jag hade fel! Han var vaken som aldrig förr och inte alls med på att bli fotograferad. Han spydde, sket ner oss och studion och kissade överallt -haha- Men några skapliga bilder blev det väl iaf. Speciellt en när han hänger/ligger på Davids arm :) Har ju inte fått dem än, men tror det vart okej. Tur att fotograferingen var gratis och bilderna också eftersom han använde en bild på Vilde i ett reklamutskick han gjorde :) Han tycker att den bilden är den bästa han någonsin tagit och sagt att en sån bild tar man bara en enda gång i livet. Så det är ju kul!


Foto av
Mlisan på Levis fötter :)

Sen i fredags så kom en kompis från Sunne hit och fotograferade Levis lite. Då var han lite mer medgörlig men han ville ju inte sova iaf.

Envis liten krabat vi har :)



Kommentarer:
Postat av: mlisan

Jag har gjort i ordning cd:n med alla bilder på nu! Så ska bara masa mig till affären och köpa ett frimärke! Kommer nog på posten på onsdag :) Kram!

Postat av: Sara, missa inte mitt bloggevent!

Fin bild!

2012-03-12 @ 21:44:46
URL: http://zasata.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits