KALABALIK

Igår eftermiddag var vi en sväng i skärgården och när vi skulle åka därifrån klagade Vilde på lite magont. Tänkte inte så mycket mer på det, men när han här hemma la sig i soffan och till och med sa nej till glass så blev man ju lite mer uppmärksam och fundersam. Han låg ett tag i soffan och jag gick iväg och bäddade Devins säng. Undertiden jag gjorde det märkte jag på Vilde att han började bli lite orolig för han kom och blev lite småledsen så jag ropade på David. Han hann knappt ta honom förrän en rejäl kaskadspya flög över hela vardagsrummet!! Kom en till direkt efter och jag är såååå glad över att jag var i Devins loftsäng och grejade för jag hade dött om jag vart i vardagsrummet. Devin fick total panik och skrek Vilde kommer dööööö och jag själv satt ju i småpanik uppe i sängen, Vilde hade panik för han hade ju aldrig spytt förut vilket Devin heller aldrig har så han målade ju upp värsta tänkbara scenariot där. Som tur var så var David lugn och satte Vilde i ett bad och torkade upp spyet och skurade golvet. Mitt i allt kom en spindel i Devins rum, där han och jag satt, så det vart ju panik en gång till ;) Ja, kalabalik var det igår kan jag lova.

Natten var inte så mycket bättre, men då hamnade spyorna i en hink. Dock vaknade ju Vilde av att han hade bajsat ner sig och det var verkligen överallt. David tog hand om det också som tur var då han inte vill att jag ska bli smittad om det nu smittar. De satt sen vakna till halv fyra imorse och kollade på film.

Idag har Vilde varit pigg och inga mer spyor som tur är, dock lite lös i magen och ingen större aptit.

Alla vi andra mår prima!


Kommentarer:
Postat av: Linda

Oj, har de aldrig spytt förut? Jag tror vi hade 4a magsjukor deras första år på förskolan. Dessutom är N åksjuk:-/

Var bara försiktig så att du inte för över någon emetofobi på dem. Vet iofs inte om du har det eller om du bara är tycker det är väldigt obehagligt med spyor. Min mamma har emetofobi och alla vi 3 döttrar har "ärvt" det. Jättejobbigt:( Jag är den enda som har tagit mig ur det och nu är jag jätte försiktig med att reagera starkt på det inför barnen.. och försöker att aldrig göra en stor grej av det.

2012-03-24 @ 00:32:33

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits