4 aug 2005

Idag var jag duktig och gick upp ganska tidigt för att läsa lite ur "developmental psychology"boken :) Var faktiskt riktigt intressant bara man kom in lite i det.. Efter det drog jag ner till skolan för att skriva ut dagens lecture notes, men när jag väl kom till skolan och hade tryckt på skriv ut så gick jag därifrån och GLÖMDE skriva ut. Men sånt är livet ibland, jag klarade mig bra på lektionen utan dem ändå.

 

Sen gick jag och handlade på vägen hem, o väl hemma gjorde jag pastasallad innan jag gick iväg till post shopen och hämtade ut ett brev till mig :) O gissa vad det var i? Jo KALLES RANDIGA!!! -mums- Jag var bara tvungen att äta två mackor med det på då även fast jag var hur mätt som helst, men det var otroligt gott! Jag har saknat det sååå mycket. -tackar och bockar-

 

Följde med Andreas ner till skolan igen sen för att träna, och vi åkte först tåg och sedan tog vi gratisbussen, fast åt ANDRA hållet än vi brukar. Det var otroligt spännande ;) Helt galet vad galna vi är alltså.

Jag tränade inte så länge idag, utan gick bara 20 min och sen lite styrketräning och massa stretching för att bli vig. Det gör så ont att tänja, men jag vill och ska minsann bli vig! -bestämma-

 

Och nu sitter jag framför datorn igen. Och först kom Pontus förbi och gav mig ett lexikon på datorn och bjöd med mig till Ikea på lördag så jag kan köpa mitt efterlängtade knäckebröd! :) och efter det så kom John förbi och frågade om jag ville med till Ikea på lördag. Vilket sammanträffande. Nu känner jag mig nästan lite populär haha. Verkar som alla svenskar längtar efter knäckebröd och kaviar här nere faktiskt. Jävla dumma land som inte har det.

Bye..


Kommentarer:
Postat av: Mamma

Vad du är duktig, fotsätt så!

2005-08-04 @ 15:19:11

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits