Imorn drar det igång..

Imorn drar då fighten igång, fitnessfighten! Idag har jag stått och lagat mat tills morgondagen så att det ska vara klart. Tänkte att jag ska försöka göra så att jag lagar dagen innan till dagen efter så slipper man stå och stressa med det samma dag liksom när man ändå ska "passa tider" med maten och sådär. Ska bli spännande att se hur detta kommer gå faktiskt, men jag hoppas det ska gå bra :)

Ska bli skönt att träna på gymmet imorn också även fast jag tränade idag på mamma-barnträningen :)


Zumbaaa

Jag har varit iväg och zumbat ikväll och det var lika kul som vanligt :) Känns som man börjar få lite kläm på det nu och är inte lika snurrig i bollen som i början när man inte riktigt hängde med rätt i stegen.

På fredag drar fitnessighten igång och jag är taggad!


3-månaderspresent



Min mormor köpte lite fina kläder till Levis idag i 3-månaderspresent :) Vi kunde inte riktigt bestämma oss om den cerise eller den turkosa var finast, så det blev bägge två.



Sen ett par mjuka, härliga jeans till :)

Sen alla som vill se mer färg på alla barn oavsett kön tycker jag kan skriva under
HÄR precis som jag har gjort. Pojkar kan ha rosa, flickor kan ha blått. Det är faktiskt 2012 nu och man borde få ha på sig det man tycker är fint oavsett färg och inte bli mobbad för det.

Mer färg åt barnen!


Mer medaljer!



Idag har prisutdelningen för serieterrängen varit och jag har två stolta barn här hemma som har ytterligare en varsin medalj till samlingen :)

Mina stora duktiga prinsar!


3 månader!!

Tre månader som trebarnsmamma har nu gått och det är för det mesta underbart :)



Jag och Levis var iväg till bvc förut för att väga, mäta och ta sprutorna som man ska ta vid 3 månader. Ingenting som jag ser fram emot, men Levis var ju glatt omedveten iaf.

Vikt: 5705 gram
Längd: 61 cm

Han ligger precis på normalkurvan både på längd och vikt och går upp i vikt som han ska. Helt perfekt!
Sprutorna fick sköterskan kalla in en till sköterska så de togs samtidigt. Skulle inte palla med att se honom bli ledsen, trösta för att sen bli stucken igen. Han skrek som en stucken gris ändå och verkar haft ganska ont sen efteråt för han har sovit mycket mer än vanligt och när han varit vaken har han varit superledsen, kraken.

Nu är det iaf ingen mer spruta på 2 månader. Tur det!



Levis tar sig framåt

La Levis lite på magen för att se om han kunde rulla runt kanske, men nej det ville han ju inte. Istället tryckte han sig upp med benen och drog sig sakta men säkert framåt. Envisa lilla unge ♥



Kärlek



Tuffa killen

Levis provar solisar :)


Dansande val

Tränade zumba idag igen och det var väldigt skönt, men shit alltså.. jag ser ut som en val där på dansgolvet! Försöker ju hålla mig längst bak så att ingen ska se mig, men idag var det inte så många där så man såg ju sig själv i spegeln ändå. Ingen vidare vacker syn vill jag erkänna!! Usch och fy, men snart börjar fitnessfighten och då jävlar om jag inte ser några resultat på den månaden alltså. Då vet jag inte vad jag ska göra.

Men tills vidare är jag en dansande val..


Kläder som räcker läääänge



Devin 1,5 år



Devin 2,5 år



Vilde 1 år



Vilde 2 år



Vilde 2 år



Vilde 3 år



Vilde 3 år

En del kläder verkar verkligen växa med barnen :)
Shortsen där är tex bara storlek 86, men jag tycker inte att de ser små ut än och jag har fortfarande fått dra åt massor i midjan annars ramlar de av.

De där kläderna har man fått valuta för pengarna av iaf haha :)


Lekparken

Eftersom David fått jobb nu och han jobbade natt i natt så stack jag och barnen iväg tidigt imorse till lekparken så att han skulle få chansen att sova ut. Vi mötte upp Cissi och hennes barn och traskade iväg :)



Vi var först på plats på lekparken men med fyra "stora" barn som härjade runt och två bebisar tog vi plats ändå ;)







Det var en härlig förmiddag i lekparken iaf :)


Fyndat på barnloppiset

Jag, Emma och våra barn tog oss iväg till barnloppiset imorse i värmen. När vi kom dit var det redan en massa folk och inte alls så stort som vi trodde det skulle vara.. Gick inte ens att gå in med barnvagn där och det är ju ganska dumt på ett barnloppis, men men.. Jag tog Levis i famnen och gick in. Devin hittade ett svärd för 10:- som han ville ha så jag sa till Vilde att han också kunde välja något att ta. Han fick välja bland allt där, men han ville ha en ny cykelhjälm mest av allt - så det fick han :) Till Levis fyndade jag detta:



Det är samma storlek på allting men det syns ju inte direkt om man kollar längden på byxorna där det skiljer nästan 10 cm konstigt nog. Jaja, han kommer bli ursöt i det iaf :)

På den biten till loppiset och tillbaka så brände jag mig nästan av solen på axlarna. Jag har aldrig bränt mig i Sverige förut!! I Australien gjorde jag det, men där är ju solen lite annorlunda och trots min solskyddsfaktor på 50 där så råkade jag bränna mig. Idag hade jag inget solskydd alls på mig förutom i ansiktet då där jag alltid har det, för vem vill bli rynkig i förtid? ;) Det var dumt.. men imorgon när jag smörjer barnen så kommer jag nog ihåg den till mig också. Man får ju faktiskt snyggare bränna som sitter längre om man använder solskyddsfaktor.


Vilken underbar dag!

Vilken himla underbar dag detta har varit!! :)

De stora barnen åkte till dagis imorse så jag gick hem till Emma, Pierre och Vincent och hälsade på lite. Levis hade mycket att berätta för Vincent minsann :) Sen efter det var det dags för babymassage. Levis tyckte inte massage var så himla skönt idag.. men vi var iaf där och hade trevligt. Sen hämtade jag barnen på dagis, åkte hem och sen gick vi till stan där vi tillbringade dagen tills läggdags med Cissi och familj som vi träffade på där :)



Nathalie och Vilde åker karusell :)



Devin åker självklart också karusell :)




Hand i hand ♥



Sötnosarna :)



Devin och Nathalie :)



Söta lilla Nellie :)

Tack alla inblandade för en toppen dag!


Vägdag

Denna vägdag hade jag verkligen ingen lust att väga mig alls för jag kände att jag inte gått ner något. Och precis som jag trodde stod vågen kvar på samma som förra veckan. -suck- Nu ska jag inte väga mig något mer förrän jag drar igång med fitnessfighten och hoppas på bättre resultat då. Jag är ju stor som ett hus!

Detta var deprimerande..



Mysig eftermiddag













Låter bilderna tala för sig själva :)

Tack Cissi för en trevlig eftermiddag!!


Sommarbebis



Levis har varit sommarklädd idag och fått sig en ny fin solhatt :)



Söta lilla unge ♥


Utebus



Mina fina stora pojkar busar på studsmattan :)



Oftast leker de himla bra tillsammans :)



Så himla underbart väder ute!! Så här kan det gärna få vara året runt nästan. Kan regna någon gång och vintern kan väl vara i högst en månad. Jag älskar att man kan öppna dörren på morgonen och INTE frysa!!


Skumbad

Baddags för Levis idag :)



Skönt med ett litet bad efter denna varma dag!



Mums med handen ♥


Hämmar utvecklingen

Imorse när Levis låg i babygymmet så kommer Devin springades och säger "Mammaaa, Levis vänder sig nästan om helt själv", så jag gick ju såklart dit för att kolla för det vill man ju inte missa :) Han låg på sidan och var nästan påväg runt till magen när Vilde kommer och buttar honom tillbaka igen. Haha. Här hämmar vi utvecklingen och vill ha vår bebis länge ;)



Här tar han tag i pingu och försöker dra sig runt, men lite svårt då det är pingviner i vägen ju :)


Räsercyklisterna

Barnen älskar verkligen att cykla och de gör det bra och kan cykla väldigt långt utan problem :) De lyssnar även bra på vad man säger åt dem när de cyklar (oftast) och stannar innan alla vägkorsningar och sånt där.



Sån frihet att kunna cykla ju :)



Middag och zumba

Var ivägbjudna till mamma och pappa förut på lite grillat -mums- Var inga fel faktiskt. David åt väl för sju pers haha! Efter det stack jag iväg på zumba igen :) Så himla kul ju så nu ska jag nog försöka vara med både onsdagar som jag gått på tidigare och även söndagarna. Jag har ju ändå en heeel del kilon kvar att skaka av mig ;)

Hade gått riktigt bra med Levis också så det funkar bra att amma innan träningen och sen gå iväg :)


Ior får stryk



Min lilla busunge i babygymmet :)



Fitnessfighten!

Nej, nu har jag nog bestämt mig. Ska anmäla mig till fitnessfighten nästa månad! Jag skiter i att jag och David fyller år och att midsommar är då. Det är faktiskt ingen ursäkt för att äta sämre för det. Eller hur? Sen blev jag lite inspirerad av detta klippet.

Testa något nytt under 30 dagar.



Jag gillar ju även lite utmaningar, och vad kan vara bättre än en utmaning som samtidigt gör så man blir sundare och fastare? :)

Vad är då fitnessfighten för er som inte vet:

Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet.

Efter 30 dagar väljer World of Shape ut tio stycken bilder (före/efterbilder) som alla medlemmar får rösta fram en vinnare ifrån.

Vad vinner man?
Vinnaren får priser till ett värde av ca 53.000 kr:
- Träningsresa för en person till Portugal med Springtime Travel, värde ca 12.000 kr.
Fustra Certified PT-utbildning, värde ca 38.000 kr.
- Roddmaskin från Casall, värde ca 3.000 kr.


Nu är ju kanske inte mitt mål att vinna även om det skulle vara en rolig bonus. Utan mitt mål är att klara detta, lära mig äta nyttigare och även minska i vikt och fettprocent och förhoppningsvis må bättre med mig själv på kuppen :) Jag har även kollat upp om det är okej att göra detta när man ammar och det är det. Man får ett kostschema med lite extra energi då bara.

Peppa mig gärna och önska mig lycka till!



Mys med sin mamma



Levis älskar verkligen att sova hos mig och man får ju passa på att njuta av det för snart är även han stor och tycker inte om att gosa i knät längre..

Älskade lilla bebis :)


Tre kärlekar



Tripp, trapp, trull - mina hjärtegull ♥


Barnzumba

La Levis i vagnen, satte på hjälmar på barnen och sen gick/cyklade vi till zumban :) de är verkligen så himla duktiga på att cykla. Stannar innan varje korsning och väntar in mig och cyklar in till kanten. Jag sprang till och med en bit av vägen med vagnen och det gick hyffsat bra måste jag säga :)

Väl på zumban var det faktiskt Devin som var med och dansade och hade kul :) var Vilde som hade tjatat om det, men han ville inte riktigt när han väl var där.. Devin var jätteduktig!! :)

Vilde blev uppbjuden till dans av en tjej som heter Ellen så då var han med i någon minut men sen kom han till mamsen igen ;)

Var iaf kul att ha varit iväg och jag blev imponerad av Devin :)


Öppna förskolan

Denna klämdag har jag och barnen tillbringat förmiddagen på öppna förskolan :) Sjöng, pusslade och fikade innan vi cyklade hemåt igen. Nu är vi ute på gården så barnen (Levis sover i vagnen) får cykla lite mer innan jag ska in och laga lite mat.

I eftermiddag sen är det barnzumba som jag ska ta med Devin och Vilde på :) Blir kanske kul!

Vad hittar ni på denna klämdag?


Snygging

Idag kör Levis på chinos med hängslen och en piké till :) Devins första kommentar på det var "vem fyller år idag?" ;)


Försvinn!!



Vägdag idag igen som varje onsdag. Trodde som vanligt inte att vågen skulle visa så mycket neråt även om en härlig grej hände under veckan - jag får på mig ett par mindre byxor!!! Iofs ett par andra mammabyxor, men det är iaf en storlek mindre på dem ;) Man får väl vara glad för de små sakerna ibland..
Nu har jag totalt gått ner 19,3 kg och senaste veckan nu gått ner 1,2kg! Det går åt rätt håll och om bara 0,7kg har jag gått ner 20!!! :) 6,3kg kvar till min inskrivningsvikt med Levis men sen ska det bort meeeer.

Var ut på en 6,5km lång promenad i förmiddags och sen nu nyss tränade jag zumba :) Så himla kul!!

Försvinn nu äckliga fett!!!


Sista serieterrängen

Idag var det sista loppet på serieterrängen för denna terminen. Nästa tisdag är det prisutdelning och barnen verkligen längtar efter ännu en medalj till deras samling :)



Laddade barn innan starten :)



Mina duktiga pojkar ♥



Full fart framåt!

Kul med serieterrängen men efter nästa tisdag får vi längta tills det börjar till hösten igen :)


Devin och Levis



Devin med sin minsta lillebror :) ♥


Min lilla bebis ♥



Jag och Levis tog oss ett bad tillsammans i lördags :) Han tyckte det var superskönt!



Sitter i pappas knä och pratar lite :)



Sover gott i mammas säng ♥

Så mycket kärlek till dig min lilla bebis :)


Hittat en napp!!

Äntligen har vi hittat en napp som lillfisen tar i längre än en sekund och utan kväljningar :) En nuby 0-2 mån med extra liten napp på.


Skönt väder

Efter alvedon och lite frukost så piggade jag på mig lite iaf så vi gick till min mormor (barnen cyklade) och skulle hjälpa henne med hennes nya telefon. Gick väl ganska bra tror jag och David och barnen fick även lite glass i magen.

Hemma sen åt vi lite mat och begav oss iväg ringvägen runt med barnen cyklandes. Gick precis hur bra som helst och att cykla 6 km var nemas problemas för dem :) Levis han sov gott i vagnen under tiden. Han är verkligen ett vagnsovarbarn.

Vi kände att när det väl var fint väder så kunde vi ju inte bara sitta inne och glo. Nu vet jag iaf att de tar den sträckan utan problem så kan nog ta med dem på en joggingtur (de cyklandes) runt där sen när jag ska börja försöka springa igen :)

Hoppas på att denna natten blir bättre än förra. Men nu ska jag återgå till brödet som står och jäser här och väntar på att få åka in i ugnen!


Mår skit

Fy tusan alltså, denna natten har inte varit rolig! Så tät i näsan så nässprayen inte ens har hjälpt, ont i halsen, hosta och huvudvärk på det. Kanske sammanlagt slumrat till en timme.. Om ens det. Orkar inte vara sjuk ju!!! Försvinn från mig!!

Hoppas alla andra där ute mår bättre än mig idag för jag känner mig som en påse nötter..


Skillnad i hudfärg



Kanske inte syns jätteväl på bild, men i verkligheten kan man iaf se att Vilde är mycket mörkare än Devin. En helt annan hudton liksom. Ser nästan ut som han varit och solat på hela kroppen redan, vilket ju är omöjligt eftersom det inte varit soligt nog ute för att han ska ha kunnat vara utan kläder och något solarie har han inte varit till iaf! Jag hade gärna haft den hudtonen :) Till sommaren kan jag lova att han är som en pepparkaka igen som förra året.



Tänk att det kan vara en sån skillnad fast de har samma mamma och pappa :)



Bästa som finns

Att ha en bebis sovandes på sig och höra dens små söta andetag är verkligen bland det bästa som finns :) så rofyllt och man blir ju helt trött själv.


Träningsvärk deluxe!!

Kan ju lova att jag har träningsvärk idag minsann. Herregud alltså och i precis heeeela kroppen :) Då vet jag att det tog iaf och träningsvärk är ju ändå ganska "skön" värk även om jag rör mig som en gamling idag. Tur att vi bor på enplans iaf för trappor hade jag nog inte pallat med idag med min röv/lårvärk haha!


Finaste hjärtat

"Mamma, jag gjorde ett hjärta till dig" var det första jag fick höra igår efter jag kom hem ifrån zumban av Devin :) Första hjärtat jag sett att han gjort och det var till mig. Då blir man helt varm inombords. Älskade lilla unge!


Mamma/barn-träning

Idag har jag och Levis varit iväg på mamma/barn-träning. Jag var lite skeptisk till en början faktiskt och undrade hur det ska gå att träna med massa bebisar där, men det gick ju hur bra som helst. Levis lånade Sigrids babyskydd och satt och tittade på så snällt så :) Riiiiktigt jobbigt var det också så jag kommer nog ha en del träningsvärk imorgon, men det är ju så det ska vara. Man ska känna att man gjort något :)


Bild lånad från google

Det var träning med trx-band och det var någonting helt nytt för mig faktiskt, men jädrar vilken bra träning!! Att jobba med sin egen vikt är verkligen tufft. Jag kommer nog försöka ta mig dit flera gånger :)


Ringvägen runt

När jag vaknade imorse och flyttade över Levis till mig hörde jag verkligen hur regnet vräkte ner! Tänkte att det inte skulle bli någon promenad idag, för vem vill gå i regnet? Som tur var ville Kristin det och skickade ett sms om jag ville bli med ut. Då hade jag ju inte lust att säga nej faktiskt :) så det var bara att klä sig och dra på regnskyddet på vagnen och bege sig. Var ganska skönt faktiskt och blev lite drygt 6 km!

Duschen när man kom hem sen var inga fel heller :)


Startklara

Devin, Vilde och Stig är startklara på serieterrängen :) Förra veckan sprang Devin på 6:57 och Vilde på 8:48. Riktigt duktiga grabbar jag har :)


Zumba

Nu är jag uppskriven för ett nytt zumbapass imorgon :) Ska bli skönt att röra på sig! Jag längtar verkligen tills jag slutat amma och kan dra och träna när jag vill och känner för det och utan att tänka på att man måste skynda hem igen för att Levis kanske är hungrig. Visst att det är lite mysigt med amning, men tycker mest det är jobbigt faktiskt att man blir så låst. Men ska stå ut tills han är 3 månader iaf så får vi se hur jag gör sen..

Jag vill ju dra igång med fitnessfighten!!


Mina duktiga cyklister



Barnen är verkligen duktiga på att cykla :) Vilde cyklar numera som om han alltid har gjort det och Devin han släpper ena armen och ibland båda. Snacka om bra balans! Går betydligt snabbare nu när Vilde också börjat cykla på vanlig cykel när man är ute och går med dem. Snart.. eller ja, senare (när jag orkar) så kan jag nog ta en joggingrunda och de cykla med mig :)



Leka affär



Idag kom Devin på att han ville leka affär så han drog fram den lilla spisen och ställde den i dörröppningen in till Vildes rum och skrek kom och köp!! Så det vara bara att gå och handla det :) Riktiga pengar ville han ha också, men det var ju bara bra så han kunde räkna det själv och sådär.

Kul när de kommer på sånna här lekar faktiskt :)


Hudvård



Ä
r nog en del som inte vet detta, men jag jobbar med hudvård :) Igår hade jag en helt underbar dag här hemma. En vårvip där jag visade mina kunder härliga nyheter och även gamla godingar!



Härliga nyheter :)



Underbar makeup :)



Bästa produkterna ever :)



Lite dofta gott!



Makeup :)

Vill ni veta mer? Boka en klass? Ha mer info om jobbet? Bara att höra av er :)

Älsklingar



Levis sitter tryggt hos sina storebröder :)



Min minsta och min största ♥



Min lilla pepparkaka och Levis som tyvärr råkade blinka, men eftersom Vilde vart så söt på bilden så får den duga ändå :)



Mums med handen :)

Älskar er till stjärnorna och tillbaka ♥


Sjusovare

Två nätter i rad nu så har Levis somnat runt klockan 21 på kvällen och sen har jag fått väcka honom klockan 9 på morgonen. Första natten vaknade han första gången vid 5 för att äta och natten till idag runt 4. Han har ju kommit över till mig för att sova vidare där vid morgonkvisten, men hellre det än att gå upp vid fem ;) Lite morgonmys med bebis är ju inga fel heller. Han är en liten mysprick och vill gärna ligga nära ♥


Babymassage

Idag var det dags för babymassage igen och det tycker Levis är så skönt :) Man verkligen ser hur han njuter och ligger helt stilla när han får det. Bra för honom också som är en sån torris annars. Smörjer varje dag med miniderm men det verkar inte bli så mycket bättre ändå..



Kompisarna Levis och Vincent ligger och sprattlar i "pölen" efter massagen :)



Bäst att hålla hårt i sin vän så han inte försvinner någonstans :)


Kompis på besök

Igår hämtade jag Stig på dagis så att han slapp gå en så lång dag på dagis och så att barnen skulle få lite roligare med en kompis att leka med :) Var ju verkligen uuuunderbart väder igår ockå så barnen var ute och lekte hela eftermiddagen. Det hoppades studsmatta, plockades blommor, cyklades och allt möjligt.



De åt till och med ute, så det var verkligen en perfekt dag! Fler av dem vill vi ha nu! :)


Pratglad kille



Go och glad kille igår morse :)



Vägdag

Idag har det varit vägdag för både mig och Levis. Levis ska upp och jag ska ner. Han hade nu spräckt 5-kilosgränsen :)

Vikt: 5130 gram
Längd: 59,4 cm

Han följer sina kurvor helt perfekt :)



Jag hade ju ingen bra vecka förra veckan, men denna har jag tagit mig ner en liten bit till iaf. Har nu totalt gått ner 17,4 kg och denna veckan 0,8 kg. Snart har jag gått ner hälften av det jag vill ner och räknas snart inte som överviktig längre. Det konstiga är att det inte syns ett skit att jag gått ner någonting. Jag ser fortfarande ut som en val och kan ha samma byxor som för 17,4 kilo sen. :/

Jag tog mig iväg på zumba nu på kvällen och jäklar vad jag fick mersmak för att börja träna igen då!! Får väl amma någon månad till sen kanske man kan dra ner på det lite så jag kan pysa iväg oftare. Idag gick det iaf bra, ammade innan jag stack och sen när jag kom hem igen men man kände ju fortfarande stressen att man måste skynda hem..

Åh, jag vill träna meeer!!


Jävla pollen!!

Åhhhh vad jag vill klia i ögonen och ju mer jag tänker på att jag vill klia så kliar det bara mer och mer. Fy fasen alltså! Snorar och nyser hela dagarna gör jag också. Fy fan för pollen alltså! Inte får jag ta någon allergitablett heller när jag ammar eftersom allt går över i bröstmjölken.

Får masa mig iväg till apoteket imorn och se om det finns några ögondroppar och nässpray som man kan ta istället kanske för jag står inte ut längre!!

Vår är härligt, men pollen är hemskt!


hits