Sätra

Blev en tur till sätrabacken idag :) Inge kul att sitta inne en hel dag och Devin vart överlycklig när man sa att han skulle få åka kälke som han säger.

Devin åker med sin morbror

 

Min bror följde med och åkte lite också. Inte dåligt att få ut honom i massa minusgrader inte, men kul var det!! Lyssna efter hans skrik i filmen ;)

 

Jag och Devin i full fart!

 

Riktigt skoj!!

 


Film: Vilde busar

 

Har ju glömt lägga upp denna filmen på när Vilde och jag busade lite häromdagen. Han skrattade som bara den, så himla go!

 

 


Sovmorgon

Eftersom jag hade så ont i magen i natt (igen) så fick jag lite välbehövlig sovmorgon imorse. Riktigt skönt även om man vaknade stup i ett av att man hörde barnen ;)

Vilde har inte sovit något på förmiddagen idag så nu när jag la ner honom somnade han så fort han hamnade på kudden. Lilla busen!

Jag hade tänkt träna ikväll, men vet inte om jag orkar det nu för min mage är helt konstig. -suck- Alltid ska det vara något + att jag fortfarande har ont i mitt ben sen stepen i tisdags. Undrar vad det kan vara?

Jaja, nu sitter Devin och äter iaf och ska snart sova. Då ska jag nog kasta mig på soffan med apfilten och bara slöa.

Vilket stökigt inlägg.


Byxorna



Mina nya snygga byxor :) Kanske inte ser så snygga ut när de ligger sådär, men de är iaf snygga på och sjukt sköna. Jag hade ju redan ett par ljusa sen innan, men nu fick jag faktiskt gå ner lite i storlek.. det gillas!! Jag är iaf nöjd och det är ju huvudsaken. Jag fick alltså två baggy och två linnen för under priset av vad de Nikitabyxorna skulle kostat mig. Jag är nöjd!


Lek- och buslandet

Idag drog vi iväg till Örebro för lite shopping och sen även en del bus på lek- och buslandet :) Riktigt roligt och jag köpte mig två stycken baggyjeans, två linnen och David köpte ett par byxor. Barnen fick en hel drös strumpor från marknaden som tydligen var idag i kylan för jag tycker de strumporna är så himla bra.

Efter det åkte vi till leklandet och på vägen dit började Devin säga att han var kissnödig. Jag hade ju tagit för givet att blöjan skulle vara proppfull vid det laget eftersom det gått över fem timmar sen vi åkte hemifrån. Vi gick iaf in på toan där och blöjan var torr och han kissade som värsta flodhästen på toaletten. Han är så sjukt duktig min lilla prins!! Inga olyckor alls har skett på dagis heller. Jag är stolt.

Devin busar runt som en galning


Vi busade iaf en hel del och jag vet inte riktigt vem det var roligast för av oss i familjen ;) Jag själv blev iaf som ett litet barn igen och klättrade runt där som värsta 4åringen eller något!! Sjukt kul :) Kan lova att det kommer bli fler trippar dit framöver för det var mycket roligare än det i Karlstad.

 

Pappa David busar runt

 

Devin var trött som bara den när vi åkte därifrån, Vilde också. De somnade som små grisar i bilen ♥

 

Vilde busar runt

 

Har varit en riktigt härlig och bra dag idag trots det kalla vädret!! Så himla kul att komma iväg och göra lite annorlunda saker mot vad man brukar ibland. Tror hela familjen var nöjd med detta :)

 

Hoppas alla andra också haft en bra dag idag!

 

 


Traderaauktioner

Nu har jag lagt ut lite av Vildes försmå kläder på tradera.



Klicka på bilden för att komma till auktionerna

In och buda nu ;)


Tränat

Har varit och tränat idag också, riktigt gött och kul!! Boxpass stod på schemat och det är verkligen så himla kul!! Man längtar ju till nästa gång :) Så ska det vara. Nu kommer jag dock missa två fredagar eftersom jag ska till Göteborg nästa fredag och fredagen därefter far jag till Falun -wiiee-


Öppna förskolan

Som vanligt på fredagar har vi varit iväg till öppna förskolan på morgonen. Riktigt kul för det var så mycket folk där idag :) Devin var ett monster innan vi kom dit, men väl där var han riktigt snäll och go för att sen bli ett monster igen när han kom hem. Nu sover iaf båda barnen och jag hoppas de vaknar goa och glada om en liten stund!

Känns som man inte gör annat än tjatar och skriker på Devin nu för tiden, inte roligt för varken honom eller mig. Känner mig som en dålig mamma, men jag vet ju att jag säger åt honom för att det är för hans eget bästa.. Inget kul iaf. Jag gillar dagarna utan trots mycket bättre ;)


Orden

Här kommer svaren på vad Devins påhittade ord betyder.

1. Tandspray = Tandkräm

2. Näsblöja = Nässpray

Nu för tiden säger han dock nässpray, men innan dess sa han näsblöja och det lät så sjukt kul =)


Vilde pussas

Inte direkt en smickrande vinkel på mig, men det är ju Vilde ni ska kolla på ;)

Han är så mysig och pussas nu när man frågar :) Visst är det blött och med öppen mun, men såå mysigt ändå!

Älskade lilla unge!

 

 


Dagens Outfits



Vilde

Tröja - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Me&i (strl 16-18)

Devin

Tröja - Lindex
(strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - KappAhl (strl 19-22)


Gissa ordet!?

Devin har egna ord för några saker, kan ni gissa vad det är han menar med dessa?

Ord nr 1: Tandspray

Ord nr 2: Näsblöja

Gissa på nu!! Svaren kommer imorgon ;)


Dagens Outfit: Vilde

 

Body - Lindex (strl 86)

Byxor - KappAhl (strl 74)

Strumpor - Laban (strl 6-12 mån)

 



Går inte kommentera

Går inte kommentera en enda blogg på blogg.se som jag försökt med. Står hela tiden internt fel och jag stör mig enormt!!


Ont i magen

Jag tror inte detta med lchf är så bra för mig för jag får fruktansvärt ont i magen av att äta så mkt fett, speciellt grädda. Usch och fy! Vi gjorde broccolilåda igår och det var ganska mycket grädde och ost i, det smakade sådär men sen jävlar fick jag ont i magen vill jag lova. Trodde jag skulle dö!! Nu blir jag äcklad bara jag tänker på grädde -urk- Jag hade väl mina magkrämpor till efter 23 igårkväll, jag som ville sova..
Nej jag tror jag hoppar av detta alltså, får komma på något annat!!


Huset

Var ju som sagt iväg på husvisning idag. Det var det HÄR huset vi kollade på.
Det var verkligen hur fint som helst och ganska perfekt inuti, men gården såg man ju inte mycket av med all snö som finns nu och den tycker jag är jätteviktig. Den verkade dock inte så lovande med ett berg på och ganska liten springyta för barnen.. så nej! Ingenting för oss alltså :) Men man lär sig alltid något nytt när man är iväg och kollar.


Sööt

När jag och barnen satt kvar i bilen utanför coop förut för att David skulle in och köpa något lite snabbt så var Devin så go mot Vilde. Han tog hans hand och sa tröstande lilla bus till Vilde, det lät så sjukt sött. Vilde var nämligen lite gnällig för att han var hungrig, men när Devin sa så blev han genast glad :)

Älsklingar!


Villervalla!

Idag kom ett efterlängtat paket från butiken Baboon i Motala med kläder från Villervalla :)



Lite stor var jackan, men det gör ju inte så mycket. Då har han den länge, kanske till och med till början av hösten :) Men visst blev han fin??

Till Devin blev det en likadan mössa fast en blå, kommer bli så fin så!



Snööööö

Jag som hade tänkt till tågstationen idag för att hämta mina tågbiljetter till Andrea, men så tittade jag ut nu och det vräker ner snö. -suck- Jag känner verkligen inte för att gå med bugaboon i värsta snöovädret iaf och jag vill inte ha Vilde sittandes framåt i phil & ted än. Typiskt!

Får se om mitt ben blir bättre till ikväll för då kanske jag kan hinna med att träna aerobic/stryka. Men eftersom vi ska kolla på ett hus klockan 18 och träningen börjar 18.30 är väl inte den chansen så stor :/ Ja, vi får se!


Dagens Outfits



Devin

Tröja - Walking (strl 86/92)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Nowa Li (strl 22-24)

Vilde

Tröja - Name it
(strl 80)
Byxor - Fransa kids (strl 80)
Strumpor - Po.p (strl 16-18)


Tränat

Puh jag är helt slut och jag har träningsvärk överallt fortfarande och mindre lär det inte bli imorn ;) Skönt var det iaf även fast jag inte kunde ta i allt jag hade i slutet på stepen eftersom jag fick så enormt ont i smalbenet :/ Ledaren trodde det var en nerv som kanske kommit i kläm och då gör det verkligen ont.. ja vi får se hur det blir. Jag hoppas det försvinner snarast möjligt iaf!


Men bläää

Känns som jag ätit 7000 kcal idag med allt fett och skit. Vet inte riktigt om denna dieten är bra för mig för jag börjar få panik nu och känner mig fetast i världen typ -urk- Tur jag ska iväg alldeles snart och träna två pass!!


1h 20 min

Blev en promenad på 1 timme och 20 minuter iaf, inte illa. Riktigt skönt var det ute :) Känns som tiden går så mycket snabbare när man har någon att gå med än när man går själv också.
Jag har kommit på att jag ska försöka testa på lchf nu också, alla verkar ju prata så bra om det även om jag tycker det känns riktigt skumt att äta så mycket fett och ändå gå ner i vikt? Men jaja, idag har det iaf blivit en äggsallad till lunch och det var riktigt gott :)


Promenad

Snart blir det att åka till dagis med Devin och efter det så kommer Izabelle hit och möter upp för att gå en långpromenad -skönt- Känns verkligen som jag kommit igång nu med träning och promenader och det är så himla härligt! Nu gäller det bara att få iordning på maten också så man kan se verkliga resultat, det är dock den svåra biten att bryta sina gamla vanor.. men jag ska försöka!
Jag har träningsvärk som en idiot idag också, men det ska inte hindra mig. Ikväll blir det nämligen ett dubbelpass med step och core också, gött!!


Dagens Outfits



T-shirt - Coop (strl 92)
Byxor - KappAhl (strl 92)
Strumpor - KappAhl (strl 22-24)



Body - Villervalla
(strl 80)
Byxor - Villervalla (strl 74)
Strumpor - Villervalla (strl 12-18 mån)


Dagens kvällsoutfit: Vilde

Eftersom jag helt glömde bort att ta kort på Vildes kläder idag så kommer istället på hans pyjamas :)



Pyjamas - Polarn o. Pyret (strl 74)
Strumpor - Me&i (strl 16-18)


Kesoplättar

Idag provade vi något nytt här hemma och gud vad gott det var!!

Kesoplättar (2port)

1 liten burk keso
2 ägg
3msk vetemjöl
salt, peppar
2 tsk olja till stekning

Rör samman allt, låt blandningen stå 30-45 min.
Stek som plättar i fettet.
Perfekta som lunch med bär eller sylt.

Hur gott som helst verkligen :)


Promenad

Efter jag hämtat Devin på dagis idag så tog jag och åkte iväg till Marie där hon väntade med Neo ute i vagnen redo för en promenad :) Blev lite över en timme sammanlagt och med den träningsvärken jag har idag var det inte så illa utav mig faktiskt haha. Jag tänkte träna ikväll egentligen, men jag kan knappt röra mig idag så jag tar och vilar för att imorn köra ett dubbelpass istället! En timmas promenad är ju inte fy skam det heller.


Dagens Outfit: Devin



Tröja - Nova Star (strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - KappAhl (strl 22-24)


Sagt av Devin

Devin är så söt, för varje gång vi åker till Davids mamma (som vi gjorde igår) så ser han en båt som står på deras grannes gård när han kliver ur bilen och säger:

D: Mamma, båten är trött. Båten sover, den har täcke på sig.
M: Ja, den är nog lite trött, då får vi vara tysta.
D: Båten fryser (låter helt ledsen)

Båten står alltså där med presenning över sig som skydd och det tycker han ser ut som ett täcke :) Så himla söt!


8 cm!!

Mätte min midja här på morgonen och den var hela 8 cm mindre än för 25 dagar sen :) Alltid något iaf!! Önskar bara rumpan vill minska också, för den är ju gigantisk >_< Ja, jag ger mig inte iaf.


Tränat

Varit iväg och tränat idag igen :) Fjärde gången denna vecka och femte passet -gött- Var en och en halvtimme kondition/styrka idag. Var så sjukt jobbigt så jag trodde en stund jag skulle avlida!! Nu är det gjort iaf och det känns så bra efteråt :)


Längtar

Nu har jag massor av saker framöver att längta till. Först ut är det fotograferingen med styling och allt den 5 feb, det ska bli helt galet kul!! Efter det är det nog så att jag, David och Devin ska gå på disney on ice den 7 feb och det ska också bli helt galet kul :) Tror Devin också kommer uppskatta det, Vilde får antagligen vara hos farmor under tiden för det är nog inte så kul för honom än. Sen sist men inte minst ska jag åka till Andrea och hälsa på den 12 feb och då även åka lite snowboard!! YAAAY! Ska bli så himla kul allting :)


Dagens Outfits



T-shirt - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Me&i (strl 16-18)



Tröja - H&M
(strl 98/104)
Byxor - Villervalla (strl 92) alldeles försmå så fick byta
Strumpor - KappAhl (strl 19-22)


Sätrabacken

På eftermiddagen idag klädde vi alla på oss och begav oss till sätrabacken för att åka bob :) Var verkligen år och dar sen jag var där sist och mindes backen som betydligt större.. Men den dög nu med och det gick verkligen vrålfort nerför! Både Devin och jag skrek i backen ner för det gick så fort, men sen direkt vi stannat sa han igen, igen åka fort!!

Devin & pappa åker

 

Var verkligen så himla kul, blir kanske att åka dit imorn igen :)

 

 


Månen

Devin gick ut och fick syn på månen:

D: Maamma titta månen!! (tar upp en snöboll och tittar på mig) Ska kasta till månen. (kastar) Maaamma hämta månen!!!
M: Den är alldeles för långt bort.
D: (funderar och ser en fågel) Pippi flyga månen. Devin också flyga månen!!
M: Det går nog inte, men du kan ju försöka.
D: (hoppar) Månen har fastnat. (går iväg) Hejdå månen!!

Han säger så mycket roliga saker nu för tiden så man måste ju skriva ner för att komma ihåg en del :) Älskade unge! Jag la till en ny kategori här nu "sagt av Devin". Passar nog bra så som han pratar!


Promenad

Nu på förmiddagen här tog jag och David med oss barnen på en härlig promenad. Var hur skönt som helst ute :) Vilde somnade som en stock såklart, men Devin pratade på och sa hej till alla han såg. Vi passade på att gå förbi metro också och där hade de halva priset på allt i butiken. David fick två nya t-shrits :) Till mig fanns inget snyggt förutom ett par brallor som jag var för fet för :/

Nu sover Devin här hemma och Vilde kryper runt och hittar på bus!


Dagens Outfits





Body - Lundmyr (strl 80)
Byxor - Lundmyr (strl 80)
Strumpor - Polarn o. pyret (strl 16-18)



Tröja - Nova Star
(strl 104/110)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - KappAhl (strl 19-22)


Jag gick fel

Hahaha jag har verkligen roligaste barnen i världen tror jag. Devin gick ju och la sig runt klockan sju som vanligt och somnade ganska snabbt. Nyss så drog han i dörrhandtaget här och David gick för att kolla till honom och då säger Devin oj jag gick fel jag trodde jag skulle bryta ihop av skratt :) Han är för skön ibland alltså! Nu sover han igen iaf.


Vill ha



Jag har spanat på dessa sjuukt snygga byxor hur länge som helst nu, jag bara vill ha dem NU!! Jag vill, jag vill, jag vill!!
Någonting till mig för en gångs skull vore inte helt fel, är lite trött på att traska runt i mina mammabyxor än.



Tränat

Har varit och tränat idag igen, boxpass och det var så himla kul!! Jag gillar verkligen cirkelträningar :) Nu har jag tränat tre dagar denna veckan, inte illa, men jag satsar på att ta ett pass på söndag också tror jag. Känner redan nu hur mycket mer energi jag får av att träna -skönt-

Jag börjar nästan se mina nyckelben nu!!! -yaaay-



Dagens Outfits



T-shirt - Blue fox (strl 12-18 mån)
Bodylinne - KappAhl (strl 86)
Byxor - Fransa kids (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



T-shirt - Probat
(strl 2-4 år)
Kalsonger - Lindex (strl 98/104)
Strumpor - Nowa Li (strl 22-24)


Barnarbete

Här hemma kör vi med barnarbete också ;)



Devin dammsuger vardagsrummet..



Sen dammsuger han sitt rum :)

Så duktig och hjälpsam så. Kan hoppas det håller i sig upp i åldern sen också! -hihi-


Devin

DEVIN har namnsdag idag!!!
Grattis till honom och alla andra Devin i sverige :)


Svar på kommentar

Anonym om Ångest:
Man kan ju inte skaffa barn bara för man ska slippa jobba, helt fel anledning!


Tycker det är lite sorgligt att du som läste inte fattade ironin i det hela. Trodde alla skulle göra det efter som jag gjorde "^^" efter. Klart man inte skaffar barn bara för att slippa jobba, eller det finns det säkert någon som gör.. Vi skaffar iaf barn för att vi vill det och inget annat.

Jaja, nu vet du iaf om det var luddigt. Märks att du inte är någon som känner mig på riktigt iaf.



Kissa i snön

Vi var nyss till maxi och handlade och på hemvägen skrek Devin i baksätet kissnödig!!! (fast han hade blöja på sig) Det var ju bara att stanna bilen det så han fick kissa i snön och nu är det ju det enda som gäller för det var ju hur coolt som helst. När vi kom fram hit med bilen så ville han kissa i snön igen och det fick han ju såklart. Nu här hemma säger han hela tiden kissa i snön haha. Jaja, det var ju bra att det funkade iaf :)

De hade förresten huggies för 39 kronor blöjpaketet på maxi!! Billigt och bra, det gillas.


Ångest

Jag har redan nu ångest för att jag ska börja jobba i september!! Jag vill inte, vill inte, vill inte. Hade jag haft ett jobb som jag trivdes med hade det vart en helt annan sak, då hade det ju varit kul att komma tillbaka till vardagen igen och tjäna lite egna pengar. Nu får jag bara ont i magen och megaångest av tanken på att komma tillbaka till det där stället igen. Jag får verkligen panikkänsla och börjar nästan gråta - och det är bara av tanken på att börja jobba, jag kommer väl dö i en ångestattack när det väl är dags på riktigt. Fy fan!

Det jag skulle kunna tänka mig att jobba med utan ångestattacker och panik är väl typ dagis, barnklädesaffär, makeupartist, frisör, barnmorska kanske.. typ. Men jag vill inte plugga så då går ju de flesta av de där fetbort!

Åhhh jävla skit! Nästan så man ska bli gravid igen så man slipper jobba och kan fortsätta vara mammaledig.. ^^


Dagens Outfits



Tröja - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Tröja - Lindex
(strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Nowa Li (strl 22-24)


Bättre natt

Denna natten var lite bättre än förra iaf, men jag tycker så synd om Vilde som inte kan andas. Han vill ju ha nappen i munnen men det är inte att tänka på ens :/ Nässprayen funkar ju bara i någon timme sen är han lika täppt igen. Kraken! Men det blev lite mer sammanhängande sömn i natt iaf.

Devin kom upp imorse direkt när David gått till jobbet.. jag som ville sova mera! Vi låg iaf kvar en halvtimme och segade innan vi sakta men säkert klev upp. Till frukost ska Devin självklart bestämma vad han ska ha och det får han, men när han sen får det så är det hela tiden nej jag vill inte eller jag får inget och så ställer han bort det han fått. Han åt iaf upp det tillslut eftersom jag inte tar fram någonting annat. Har han bestämt själv så får han ju äta det också!!

Det är mycket Devin kan själv och Devin vill just nu!!


Tränat

Nu har jag varit iväg och tränat aerobic/styrka tillsammans med Davids mamma. Kul med lite sällskap :) Jag som redan hade träningsvärk från igår får väl ännu mer imorn, men det är bara gött det. Imorn blir det nog vila med träningen för att sen köra ett pass på fredag igen!!


Slagsmål

Det var inte lätt att få hem Devin från dagis idag vill jag lova, herregud en sån match det vart! Han ville ju stanna kvar och leka med pulkan och de andra barnen i snön, jag förstår honom, men han kan fortsätta imorn. Jag vart helt slut efter att få in honom i bilen och spänna fast honom.. det var som ett träningspass i sig det! Var ju nästan slagsmål ett tag mellan honom och mig, tur jag är starkare än så länge ;)

Här hemma har han som tur är vart go och snäll hittills! Nu ska vi leka! :)


Dagens Outfit: Vilde



Dress - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Jobbig natt

Puh vilken natt!! Vilde skrek i två och en halv timme sammanlagt, fanns ingenting alls man kunde göra för att få honom tyst inte. Provade det mesta, men tillslut somnade han i min famn mot mitt bröst av utmattning och då kunde man lägga över honom så han fick sova lite till och snarkade som en hel karl!
Nu idag har han över 39 graders feber och är allmänt gnällig :( Kraken är så tät i näsan också så han kan ju knappt andas och nässprayen funkar inte. Får kanske bli en tripp till apoteket sen, för såhär kan vi inte ha det en natt till.


Tränat

Nu har jag varit duktig och varit iväg och tränat!! Kan säga att det behövs verkligen för jag skämdes som fan där på träningen när man kollade runt på alla andra snyggon som var där. Var nästan så jag började gråta faktiskt :( Usch för hur jag ser ut!! Drog till med dubbelpass idag så det blev både step och core. -skönt- Nu är det nästan så jag inte kan skriva här för det typ skakar i armarna på mig, men det är så det ska vara!!
Imorn ska jag nog köra aerobic/stryka tror jag. Lika bra att dra igång hårt så man kan se något resultat någon gång för jag orkar inte med mig själv längre.

Ska försöka klämma in en promenad imorn med när Devin är på dagis om det är okej väder :) Här ska fan fettet bort. Önskar jag kan känna såhär varje dag så man verkligen ligger i och tar tag i det..

Skönt var det iaf!!


Suck

Febern kom såklart tillbaka på Vilde och nu ligger han och sover för fjärde gången idag :/ Han är helt slut stackaren. Hos tandläkaren gick allting jättebra iaf, men Vilde vägrade att visa lilla nya tillskottet där uppe för han är alldeles för öm för att man ska få nudda. Jag fick även en tid för Devin eftersom de hade "glömt" bort honom förra året av någon anledning.. han ska iaf dit den 9 februari för koll!

Vilde har iaf fått i sig en hel burk med mat idag så det känns skönt! Känns som han åt så himla lite igår, men är ju inte så konstigt om man mår dåligt.

Tror jag ska promenera till dagis sen för att hämta Devin. Lite frisk luft skadar inte!


Dagens Outfits



Vilde

Body - Lundmyr of Sweden (strl 70)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Devin

T-shirt - Nova Star (strl 92/98)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Me&i (strl 22-24)



Tandläkaren

Idag mår Vilde bättre och vi ska iväg till tandläkaren med honom på någon koll. Hoppas det går bra, men det gör det nog. Devin får åka till dagis lite tidigare idag eftersom vi ska vara hos tandläkaren klockan 9, men det gick bara bra det. De är ganska flexibla på dagiset som tur är, aldrig några problem =)


Dagens Outfit: Devin



Tröja - Me&i (strl 98/104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Me&i (strl 22-24)



Feber

Direkt efter filmen så tyckte jag Vilde kändes varm och han vägrade totalt att äta, bara grät så fort skeden närmade sig. Tog tempen på honom och ja, han hade 39 graders feber stackaren :( Nu har han iaf fått alvedon och sovit en stund i min famn så jag fick i honom en halv burk mat tillslut. Gillar inte när han inte äter. Nu ser man iaf att den ena framtanden spruckit igenom, inte konstigt att han är kinkig!

Min lilla prins.


Film: Vilde skrattar

 

Tydligen superkul att banka på mammas hand :)

 

 


Dagens Outfit: Vilde



Body - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Vilken morgon

Devin kommer in till oss på morgonen och lägger sig och vrider och vänder och viskar utan stopp så jag bär in honom till sitt rum för att han inte ska väcka Vilde. Där börjar han såklart gallskrika och efter en stund kommer han skrikandes tillbaka till rummet och jag bär tillbaka honom till hans säng. Vilde vaknar såklart så Devin får komma in efter en liten stund, men jag verkligen hatar att han väcker Vilde på morgonen. Han vet bättre än så! Vilde sov dessutom skitdåligt i natt, antagligen beror det på framtänderna som är påväg, men efter lite alvedon somnade han gott om.
Vid frukosten så sa Devin att han ville ha gröt som Vilde, självklart får han det. När han sen får gröten, nej då ska han inte ha. Suck! Då blir han utan då. Han kan ju inte välja själv och sen inte vilja ha.. Nu sitter han iaf här med gröten, men snart ska vi åka iväg till dagis.

Jag verkligen hatar skrik, bråk och trots på morgonen.


Avatar

Åhh vilken bra film det var!! Kändes verkligen som tiden bara flög iväg där i biosalongen, inte direkt som över två och en halvtimme. Denna är helt klart sevärd tycker jag :) Jag är helnöjd och det var så himla skönt att bara kunna vara Sandrah och David för en stund. Barnen hade haft det toppen hos farmor och Kenth. Detta var första gången sen Devin föddes som vi faktiskt var iväg båda två, så himla trevligt och mysigt :)

Har ni inte redan sett den, så se den och har ni sett den så se den igen ;)




Bio

På förmiddagen idag har vi vart och åkt snowracer (bob) med Devin. Vilde fick vara i vagnen och kolla på, men det nöjde han sig med :)

Nu ska vi iväg med barnen till deras farmor och Kenth för sen ska vi på bio tillsammans med Marie och Tony :) Inte varit på bio tillsammans med David på evigheters evigheter verkligen så det ska bli roligt. Vi ska se på Avatar och den verkar ju ha fått bra recensioner :D

Ha de bra!!


Dagens Outfits



Body - Åhléns (strl 74/80)
Byxor - Åhléns (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Inte lätt att få Devin på bild

Tröja - Nova Star (strl 104/110)
Kalsonger - Lindex (strl 98/104)


Hittade!!

Fick bästa tipset av Sara & Tyra att kolla bakom lådorna ifall att byxorna trillat ner för att lådan varit för full och det stämde. Hittade byxorna som jag letade efter där bakom!! Puh vilken tur! Jag hade nog aldrig kommit på att leta där själv så jag är väldigt tacksam för det tipset :)

Nu har jag de älskade villervallabyxorna igen -yaay-



Jobb

David har jobbat hela dagen idag, han är inte hemma än! Så himla tråkigt :/ Jag och barnen har iaf varit hos min mamma och pappa och ätit middag -gott- Byggde med duplo och lekte lite där gjorde vi också. Devin var duktig och bajsade på toaletten till och med :)

Nu sover Devin men Vilde kryper runt här och lever rövare som vanligt! Får se när han vill lägga sig idag, men blir nog inte allt för sent iaf.

Vad har ni gjort idag?


Dagens Outfit: Vilde



Body - Villervalla (strl 80)
Byxor - KappAhl (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Film: Mamma tjatar

 

Vilde har sen några dagar tillbaka lärt sig att klappa händerna och han brukar göra det när man frågar, men såklart inte när man ska filma så det blev en del tjat innan han tillslut gjorde det ;) Han ville upp och ta kameran istället, men tjatmamma gav sig inte -fniss- Kommer ihåg att Devin lärde sig klappa händerna på sin ettårsdag han :)

 


Tävling



”Jag tävlar om en snuttefilt i valfri färg från
Elodie Details hos Carolina – var med och tävla du också! Sponsor till detta fina pris är Barnlycka


Full fart i backen

 

Idag passade vi på att ta oss ut till backen där min mamma och pappa bor för att åka lite bob :) Devin tyckte det var jättekul, speciellt eftersom morfar också var med och åkte såklart. Mormor stod och vaktade Vilde som var i vagnen hon!

 

Full fart i backen :)

 

 


Stör mig!!

Devins nya villervalla byxor som han fick i julklapp är borta!! Jag har snart vänt upp och ner på hela lägenheten här utan resultat :( Vi har till och med kollat tvättstugan så de inte vart kvar där, men icke. Jag har (med hjälp av Marie) sorterat Devins alla kläder idag och de var inte där heller! Jag vände upp och ner på tvättkorgen - inte där heller -snyft- I Vildes klädlådor finns de inte heller, inte under soffor, sängar eller skötbord heller. Var tusan kan ett par byxor hamna liksom!?? Jag stör mig. Jag vill ha tillbaka dem NU! :(

Ska kolla igenom min och Davids garderob imorgon med för att se om de hamnat där, hoppas det så de kommer till rätta. Jag saknar dem ;) Jag har stenkoll (förutom att de försvunnit) på Devins kläder och fattas ett par byxor är det panik!! -haha-

Åhh, de va ju nya ju. Imorn SKA de fram från sitt gömställe!!

Nu blir det let's dance. Ha de!


Dagens Outfits



Vilde

T-shirt - Villervalla (strl 80)
Byxor - Villervalla (strl 74)
Strumpor - Lindex (dtrl 19-21)

Devin

T-shirt - Villervalla
(strl 104)
Byxor - Villervalla (strl 104)
Strumpor - Polarn o. pyret (strl 22-24)


BVC

Varit iväg till bvc idag med barnen för Devin skulle få svininfluensavaccin och Vilde skulle vägas och mätas :) Devin var jätteduktig och sa inte ett ljud när han fick sprutan men har nu här hemma börjat klaga på ont i armen och han är väldigt hängig och gnällig :( Blir nog att stoppa i honom lite alvedon sen innan läggdags.
Vilde blev vägd och mätt och han växer precis som han ska :) Syns att hans viktkurva gick ned ett snäpp för en månad sen när han kom igång ordentligt med krypningen, men det gör ingenting direkt. Nu är han normalviktig och sen två snäpp över på längden :)

Vilde 8 mån
Vikt: 9340 gram
Längd: 74,3 cm

Vilde nu, 9 mån
Vikt: 9910 gram
Längd: 76,5 cm

Han växer på bra och är en riktigt lång kille :)



Erika

Tog Vilde och stoppade honom i vagnen och gick ner på stan för att möta upp Erika :) Blev en liten fika på café paus som det var riktigt längesen jag gjorde nu, trevligt. Vi gick även en runda över stan, men fanns inte så mycket kul att titta på direkt. Såg att de hade lite rea på nya barnbutiken på nova star, men jag har ju inga pengar nu så det är bara att drömma vidare ;) Var iaf kul att träffa henne igen!

Nu har jag och Vilde kommit hem precis, men ska snart klä på oss igen för att hämta Devin på dagis :)


Dagens Outfit: Vilde



Tröja - Lindex (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 74)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Så duktig

Devin är så himla duktig med att kissa på pottan nu verkligen, går inte uttrycka i ord hur stolt jag är. Idag satte jag på honom blöja när vi skulle åka, men i bilen sa han "kissnödig mamma" och då sa jag till honom att han hade blöja på sig men att om han kunde hålla sig kan han kissa när vi kommer fram till dagis. Ja, kissa pottan sa han då. Så när vi kom fram sprang vi in, slängde av honom kläderna och han kissade jättemycket på pottan! DUKTIG! Nu har han såklart kalsonger på sig där, men lite otrevligt om en olycka skulle hända i bilen så därför fick han ha blöja på sig när vi åkte.. hade ju dock inte behövts tydligen ;)

Jag är stolt!


Vinterlandskap

Promenaden idag tog ca tjugo minuter kortare än igår så vi kom alldeles för tidigt till dagiset för att hämta Devin som låg och sov. Jag och Vilde gick ut och kollade på barnen på gården medan han fick sova klart :) Iaf så frös mitt hår som stack utanför jackan till is när jag gick, haha!


Kallt och mitt hår är isigt och står rakt ut!

Passade på att ta lite vintriga bilder nu när det är så himla fint ute :) Hade ju bara med mobilen, men det fick duga! Här är iaf allén som leder till Devins dagis, så himla fint nu!!


Vinterväg

På vägen hem från dagiset stannade jag och tog den här bilden på träden för det är så sjukt vackert nu när det är så vitt i dem :) Ser ut som i någon sagovärld eller liknande, jag gillart skarpt!


Fina vita träd

Skönt att vara ute och röra lite på fläsket fast att det är en hel del minus ute!


Duplo

Jag och Devin lekte med duplo idag som typ alla andra dagar, men det är kul iaf :)



Jag byggde detta fina konstverket och Devin byggde på tornet där bakom ;) Visst är vi duktiga? Haha!


Dagens Outfits



Tröja - Lindex (strl 104)
Byxor - Lindex (strl 104)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)



Tröja - Nova Star
(strl 80)
Byxor - Nova Star (strl 68)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Funderar

Sitter och funderar på om jag ska göra som igår och gå ut redan klockan ett och gå en långpromenad innan vi ska hämta Devin -hmm- Ja, så får det nog bli! Jag behöver röra på mig och gör jag inte det nu så blir det nog inte gjort idag om jag känner mig själv rätt. Man blir ju inte smalare av att sitta här och glo inte och träningen börjar inte förrän nästa vecka.

Bara packa på sig kläder och gå ut :)


Vilde & jag

 

Vilde och jag



Vilde äter själv

 

Dagen till ära så fick Vilde prova på att äta själv för första gången :)

 

Inte lätt att pricka rätt!


Kanske lättare med handen??


Ska slicka ur den istället!

 

Blev ett bad efter detta, men kul var det att se på!

 

 


Långpromenad

Nu idag när det bara är 10 minus ute så passade jag och Vilde på att vara ute en sväng innan vi hämtade Devin på dagis. Vi (jag) gick i över en timme sen hämtade vi Devin och gick hem :) Vilde sov så gott nerburrad i en fleecefilt i vagnen så. Såg riktigt mysigt ut!!


Sussar sött

När jag hämtade Devin trodde jag aldrig att jag skulle hämta honom i samma byxor som han hade imorse när jag lämnade honom!!!! Allt hade gått jättebra idag verkligen och jag är så himla stolt!!! Han hade kissat på pottan där och varit hur duktig som helst. Jag kunde inte riktigt tro det, men jo, han har samma kläder på sig och allt är torrt =)

Stolt som en tupp


Släppa själv



Vilde är ju verkligen överallt här hemma nu för tiden! Ena sekunden i vardagsrummet, andra i köket och tredje i badrummet ungefär. Ingen ro här inte! Nu har han börjat släppa när han ställt sig upp mot något också och han går även lite mellan möblerna här hemma. Runt har han gått ett tag nu, men nu släpper han alltså från bordet till tv-bänken tex och ja, mellan det mesta :) Börjar få riktigt bra balans, min duktiga lilla prins!

Full i bus är han ♥


Personlig almanacka



Innan nyår så beställde jag en personlig almanacka och nu för någon dag sen så kom den :) Nu hoppas jag att jag kan lyckas hålla reda på allting som jag behöver + att jag kan hålla reda på almanackan! Det är så bra i den för man fick bestämma helt själv hur det skulle se ut.



Jag valde såklart att ha med dagens träning, veckans förskola, släkt/vänners födelsedagar och sen även hur vädret är under dagen. Det sistnämnda tog jag dock mest med för skojs skull :)

Jag är iaf nöjd! Vill ni göra en egen personlig almanacka så klicka
HÄR!


Utan blöja

Idag lämnade jag Devin på dagis utan blöja! Lite nervöst, men det går nog bra och gör det inte det så är det inte hela världen det heller :) Han fick med flera ombyten så. Tycker han är duktig nog som är blöjfri hemma så det är ingen större brådska direkt, men kul att testa iaf, det kan ju faktiskt gå skitbra också!


9 månader!!

Nu är det 9 månader sedan lillprinsen Vilde kom till oss :) Dröjer inte förrän man får ordna 1årskalas här inte. Herregud!!



Body - Lindex (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Fullt upp

Blev att åka till öppna förskolan imorse efter att man lämnat Devin på dagis. Han var förresten överlycklig att vara tillbaka där igen, han sprang in fort som en raket :) På öppna var det som vanligt trevligt och kul att vara tillbaka där igen och träffa lite mammor med barn! Det har man saknat under ledigheten, en mötesplats för rastlösa mammor och våra rastlösa bebisar :)

Efter det gick jag till Izabelle och satt där och pratade bort tiden tills det var dags att hämta storprinsen från dagis. Vilde lekte med henne medan jag fick sitta med minibebis i famnen -mys- Det är helt sjukt att tiden går så fort som den gör, jag menar, jag satt ju nyss sådär med Vilde och nu är han överallt!!

Jag och Maxilliam


Efter hämtningen på dagis så begav vi oss självklart till Marie och Neo eftersom det är ett absolut måste på måndagar! Det är ingen riktigt måndag utan att vi varit där, eller möjligtvis om de kommit hit då! :) Var jättetrevligt där förutom att jag fick skitont i magen -usch- Men det har som tur är gått över nu!

Nu väntar sängen på mig!

Natti natti

 


Kalsongshopping



Blev lite kalsongshopping till Devin idag eftersom han nu även behöver ha ett gäng på dagis också. Lika bra att passa på medan det nu går så bra utan blöja :) Ska lägga en hög på dagis imorn och även ombyten för att se om det går bra att vara utan även där. Förstår ju att det är lättast att vara utan blöja hemma där vi är uppmärksamma hela tiden och påminner honom än på ett dagis där han kommer leka en massa och kanske glömma bort sig. Ja, testa går ju iaf :)
Hade iaf inte vart några problem på vilan på dagis utan napp så nu är den verkligen ute ur bilden för alltid! Han är stora grabben nu ♥



Dagens Outfits



Scarf - Myspys
T-shirt - Villervalla
(strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Tröja - SmåFolk
(strl 98/104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)


Kasta nappar

Tror jag kan kasta alla Devins nappar nu som jag haft liggandes i skåpet faktiskt. Haft dem där ifall något bakslag skulle kommit, men nu har han varit helt nappfri i över en vecka så jag tror inte han vill ha dem mer :) Han var redo helt enkelt och han har inte frågat något efter dem alls de sista fyra-fem dagarna ungefär. Han har inte rört Vildes nappar heller, så han bryr sig inte så värst mycket. Han är så himla duktig!!
Jag trodde verkligen inte det skulle funka att sluta på nätterna, men jo, det gick det med utan några problem!! Lätt som en plätt till och med -skönt-

Imorn kommer en stor kille till dagis, en nappfri och nästintill blöjfri också (iaf hemma):) Får säga till på dagis att han får försöka vara utan där med och att de får ha lite extra koll och fråga om han är kissnödig och så, så går det nog bra där med kan jag tro! Bara lite extra ombyten osv som behövs.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Har suttit och namnat en del kläder här hemma nu :)

Natti natti


Jämförelse



Här är Devin i samma byxor som Vilde hade på sig idag och på den här bilden är Devin 13,5 månad gammal! Kan ju säga att det är en ganska stor storleksskillnad på grabbarna :) Vilde kan ha storlek 80/86 nu, 74 är alldeles för litet för det mesta och när Devin var lika gammal hade han 74 fortfarande och ibland till och med 68. Lite häftigt!


Dammsugarjagaren


Kul att jaga efter dammsugaren :)

När David sprang runt med dammsugaren här hemma idag så hade han en ständig följeslagare. Vart han än gick så följde Vilde efter :) Väldigt spännande med dammsugare minsann!


Fångad av en stormvind!! :)

Inget rädd för dammsugen han inte.. än iaf!!


Dagens Outfit: Vilde



Body - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)


Lek och bus, bilder


Vilde var igång att härja och klättra så fort han kom ner på govlet :)


Devin lyssnar på något "otäckt" ljud och sen klättrar han med mig :)


Full fart på Vilde som vanligt :)


Devin träffade Ellen där och eftersom hon inte var rädd så vågade Devin också lägga i bollar som sen blåste upp igen :)


Går lite balansgång också :)

Vi hade iaf jättekul sen när Devin kom in i sitt esse!! Han var överallt och skulle klättra på alla möjliga konstiga ställen. Bara att hänga på helt enkelt :) Han vågade även åka en hemsk mörk rutchkana tillsammans med David som snurrade runt, runt. Jag hade aldrig vågat åka!!



Lek och bus

Efter barnen sovit middagsvilan här tog vi bilen och drog till lek-och buslandet i Karlstad :) Jätteskoj! Devin var en aning skeptisk till en början, men sen ville han absolut inte hem. Klättra mer sa han bara då!  Vi får helt enkelt åka iväg oftare för det var ju minst lika kul för mig att klätta runt där och åka massa rutchbanor och annat skoj :) Barn på nytt!

Bilderna bjuder jag på imorgon för jag orkar inte lägga in dem nu. Blir att mysa ner sig i soffan till en film istället :)

Hoppas ni haft en minst lika bra dag som mig!



Film: Vilde springer

 

Vilde har bråttom här hemma med gåvagnen han :) Fullt ös medvetslös!!

 

 


Mat

Bytte ut en shake idag också mot lite mat :)
Behövdes inte mycket nu för att man skulle bli mätt kan jag lova, men gott var det!

 

Bondomelett med lasagnette och mozzarella


Recept:

150 gram kungsörnen lasagnette fullkorn

1 gul lök

125 gram mozzarella

6 st ägg

1 dl mjölk

0,5 tsk salt

2 msk smör

Körsbärstomater (men de skippade vi att ha i, vi åt på sidan ist)

 

Gör så här:

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Finhacka löken och riv mozzarellan i bitar. Vispa ihop ägg, mjölk och salt.

2. Mjukstek löken i matfettet i en stor stekpanna. Låt den kokta pastan steka med mot slutet, under omrörning. Häll över omelettsmeten. Lägg även i mozzarellabitarna. Lyft smeten med en gaffel så att lös smet får rinna till botten och stelna. Lägg på delade tomater mot slutet. Eventuellt kan omeletten stekas färdig högt upp i ugnen i 200˚C, 5-10 min.

 

Kul att testa lite nya saker och detta var riktigt gott och inte direkt onyttigt heller :)

 

 


Livrädd


-Hmm vad är detta för något??



-Åhh fy så läskigt den rörde ju på sig lite!!



-Bäst att klättra upp i famnen på pappa så den inte attackerar mig!

Haha, stackars lilla Vilde blev verkligen livrädd för tunneln. Nu vågar han knappt titta på den utan att börja gråta. Vi som tänkte att det kanske skulle vara kul nu när han kryper överallt, men icke! Det var livsfarligt!! Devin visade flera gånger hur kul det var, men det gick inte Vilde med på.
Nu har vi den ihopvecklad här på golvet så han får vänja sig vid den lite mer när den är i mindre skala så att säga. Den är fortfarande livsfarlig tycker han, men han kan iaf vara på golvet tillsammans med den nu när den är mindre utan att skrika i högan sky! Men han kryper från den i räserfart om han tycker att han kommit för nära helt plötsligt, ser skitkul ut ;)



Dagens Outfits



Body - Me&i (strl 74/80)
Byxor - Me&i (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19/21)



Tröja - H&M (strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - BlueFox (strl 2år)


Film: Devin sjunger

Devin försöker sjunga blinka lilla stjärna på morgonen och det låter så himla sött :)

 

Hade lite mysstund på morgonen idag också med lite sång och mys :)

 

 


Jävla minus

Nej fy vad trött jag är på denna kylan ute nu alltså!!! Nu är det -21 idag igen och jag kan ju knappast gå ner till stan med barnen i vagnen när det är så kallt, de kommer ju frysa ihjäl och jag med för den delen! Där rök mina förmiddagsplaner iaf - vad ska man göra nu då?

Jag vill ha mildare väder!!

Fler som är trötta på alla dessa minus??


Morfar

Fick lite bilder hem idag som jag beställt på barnen som jag gick med till min morfar :) Han blev verkligen jätteglad och överraskad att vi kom dit, jag och Vilde. Kunde dock inte stanna så länge för klockan var redan efter halv sju då och var ju tvungen hem till Devins nattning. Han är förresten så himla duktig som slutat med nappen och frågar aldrig ens efter den :) -stolt- Potträningen går också som på räls, han har aldrig blöja hemma utom när han sover då.

Nu ska jag hoppa i säng här. Blev bara två shakes idag och en portion spenatsoppa. Jag är mätt än!!

Sov gott allesammans


Dag 7

Idag känner jag mig ganska kass för jag har bytt en shake mot spenatsoppa med ägg! Det var så himla gott och mättande -mums- Men jag känner mig skitdålig nu, speciellt som det stått still i två dagar och jag borde kört gärnet verkligen! Jaja, gjort är gjort och kommer inte igen.

Jag har en shake kvar att ta idag, men jag är fortfarande mätt så kanske blir två uteblivna idag. Vi får se hur det blir innan jag går och lägger mig :) Har knappt några kvar heller så måste ner till apoteket imorn och köpa nya eftersom jag glömt beställa -suck- Blir iaf en extra promenad då så jag hoppas på mildare väder imorn!


Mysmorgon

Vilde vaknade imorse strax innan sex och var hungrig, fick lite välling och sen skulle David till jobbet och Vilde ställde sig direkt upp vid kanten och började hoppa! Jag ville verkligen inte vakna då så på en kvart fick jag honom att somna om i sin egen säng. Strax efter det hörde man små tassande steg och det var Devin.. han kröp ner bredvid mig och han somnade han också!! Vi sov sen allesammans till ca klockan 8 :) Riktigt mysigt och härligt var det. Jag som trodde det var kört där runt klockan sex -puh- Ibland ska man ha tur!

Inte lika kallt ute idag och det har snöat en del :)


Dagens Outfit: Vilde



T-shirt - Villervalla (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Villervalla (strl 6/12 mån)


Sovmorgon

Underbart att David är ledig idag för jag fick sovmorgon :) -skönt- Sitter med första shaken nu, så det känns som denna dagen kommer bli ganska lätt eftersom nu kommer jag få ta dem tätare än om jag tar den första klockan 8 som annars.

Ja, det är iaf kallt och jävligt ute idag igen.. jag som hade hoppats på lite bus ute i snön, eller någon härlig promenad eller så. Men -22 känns alldeles för kallt för det!

Nej, nu ska jag dricka upp här och sen göra mig iordning!


Dag 5

Denna dag med shakes har varit riktigt jobbig, jag har varit så himla hungrig!! Nu är den iaf snart över och det enda jag har "syndat" är en majskrok för att ha något att tugga i någon sekund. Jag längtar så tills man får börja äta något litet igen, men jag ska verkligen göra allt i min makt först för att klara av dessa två veckor. Det sägs ju att det ska bli lättare i längden.. vi får väl se!

Nu är det bara 9 dagar kvar :)


Dagens Outfits



Devin

Tröja - Lindex (strl 98)
Byxor - Lindex (strl 98)
Strumpor - Nowa Li (strl 22/24)

Vilde

Tröja - Coop
(strl 74)
Linnebody - KappAhl (strl 86)
Byxor - KappAhl (strl 74)
Strumpor - Nowa Li (strl 6-12mån)


Film: Vilde busar

 

Detta är verkligen waaay past his bedtime kan man ju säga. Klockan var nog strax efter 22 när jag filmade detta igårkväll, för David och jag höll på att göra oss iordning för att gå och lägga oss. Vilde tyckte minsann att man skulle vara pigg, glad och vaken då :) Busunge!

 

 


Devin & Neo



Neo hoppade såklart direkt in till vår diskmaskin det första han gjorde när han kom hit :)



Här spelar Devin munspel för Neo så att han skratta som en tok :)

Tack för en trevlig dag



Vanilj

Köpte en ny smak till mina shakes idag - vanilj. Kan inte annat än säga gud så god! Den smakar precis som vaniljmilkshake och den går ner hur lätt som helst i mig :) Ingen av dessa hos modifast har smakat illa direkt utom potatis/purjolök då, men den går ner som varm med massa krydda i iaf.

Har provat naturdiet och nutrilette någon gång förut, men det är ju så äckligt så man bara vill kräkas när man dricker. Nej fy!

Dag 4 är snart avklarad, bara 10 kvar -puh-

Jag vill, jag kan, jag ska!


Duktig kille!



Devin har varit så duktig idag och gått på toaletten fast att han haft blöja på sig hemma hos Marie :) Han sa till att han behövde kissa på toaletten. Kan man vara annat än stolt?
Direkt här hemma säger han att han vill ha kalsonger på sig och det är ju klart han ska ha det då!

Börjar bli så stor nu!
♥♥♥


100 bilder

Fick mina 100 bilder jag framkallade på fujidirekt idag och de vart såå fina allihopa =) Måste ta tag i att sätta in i album igen.. ligger efter med en sisådär 1500 bilder eller något.

Nöjd vart jag iaf!


Sover bäst hemma

Mina barn sover bäst hemma i sina egna sängar. Devin sover dessutom inte alls i vagn längre om det inte är absolut kris kanske, så det går inte. Vilde sover inte heller i vagn om den inte rör på sig då, då går det ju såklart bra.

Devin ska dessutom äta innan han sover och maten var här hemma. Jag hade mina shakes hemma också, så det blev bäst såhär :)

Sen är det ju som Karin skrev alltid skönt att få något gjort när barnen sover också, det får man inte när man är borta.



Tillbaka till verkligheten

Ja nu är det nästan vanlig måndag här för oss igen. David är tillbaka på jobbet, men Devin har en vecka kvar hemma med mig innan det blir dagis igen :)

Som vanligt på måndagar så har vi varit med Marie och Neo. Nu är vi hemma igen för barnen sover, men sen ska vi träffas igen. Blir en tur på stan då, sen får vi se!

Så tråkigt att inte ha David hemma längre, men gött att få in lite mer pengar än man får när han är här hemma. Dessutom så längtade han nog tillbaka lite nu..

Jaja, ha en bra dag!


Godnatt

Nu blir det sängen för min del. Tredje dagen med shakes är avklarad och jag är så stolt över mig själv att jag orkat såhär länge för jag är såå himla hungrig! Men jag ska klara detta nu, det bara är så.

Devin sover utan napp idag med, min duktiga pojke :)

Godnatt och sov gott!


Ridtur



Efter att Devin sovit sin lilla middagslur idag så tog vi bilen bort till Jaffe, barnens mormors häst. Devin ville först inte rida, men det gick bra om jag satte mig på hästen först med honom för att visa att det inte var farligt alls :) Efter det ville han inte gå av igen!!



Blir nog att gå dit lite oftare nu när han tyckte det var så kul :) Han skrek hela vägen hem sen att han ville rida mera. Är ju kul att han tycker så, kanske han till och med kan få sin mamma att prova oftare.
Jag red lite själv idag men då fick ju hästen ryck och sprang iväg med mig. Jag kan verkligen inte rida och jag skrek stopp, stanna haha, men han ville in till stallet. Då kom en kille och sa att jag skulle backa ut hästen därifrån. Jag bara ehh?? hur backar man? Ja, jag är inget ridproffs direkt!



David fick rida lite med Devin också :) Han ville som sagt var inte kliva av hästen ens, men jag fick ont i röven!

Kul var det och Devin var nöjd.

P.S Jag vet att Devin ska ha hjälm han också, men var inte riktigt meningen att han skulle rida med mig. Han skulle rida själv och ha hjälmen istället, men nu blev det som det blev och blir det fler gånger ska han självklart ha hjälm! Inte så vi red långt, länge eller något.



Dagens Outfit: Vilde



Tröja - MyWear (strl 74/80)
Byxor - Nova Star (strl 68)
Strumpor - KappAhl (strl 19/21)


Maxilliam



Stort grattis till Izabelle och Andreas som igår fick en liten son :)
Så himla sööt!!
Grattis till att du blivit storebror Benjamin :)



Man kan ju inte annat än bli lite bebissugen själv nu när man ser sånt här.
Men nej tack, inga fler bebisar här på några år!



Över förväntan!

Devins nappfria natt gick verkligen över förväntan. Jag trodde han skulle komma in till oss flera gånger och fråga/tjata om nappen, men han kom inte upp en enda gång förrän kvart över sju imorse och han har inte sagt något om nappen :) Jag är så stolt! Han har ju varit nappungen nummer ett och helst haft nappen hela dagarna, nu har han ingen alls.


Snutte och tiger

Vi har visat Devin att han kan ha sin snutte och tiger nu istället för napp när han sover och det gick han med på :) Han har ju inte direkt haft snutte innan, men hellre snutte än napp.


Blöjfri &nappfri

Ja, det har Devin iaf varit idag och jag är sååå himla stolt över honom =) Nu ligger han och sover i sin säng utan napp och hittills har det gått bra.


Vilken förbättring!!!

Vilken himla skillnad det blev när man värmde potatis/purjolök och hade i lite kryddor. Nu blev den ju till och med god! Jag hade i lite chilipeppar och vitlök och vips smakade den som vilken god soppa som helst :)
Igår tog det mig över en halvtimme att få i mig shaken + att jag drack en liter vatten till för att ens kunna svälja, men idag åt jag upp den på mindre än 5 minuter! Lite skillnad. Gott för magen med lite varmt i sig också.

Nu har jag tagit tre shakes för idag, en kvar alltså. Jag är lite sugen på vanlig mat såklart, men det går helt klart över förväntan för min del.. jag brukar inte vara bra på sånt här!


Smask, mums



Tyckte att det blev väldigt tyst här hemma och det brukar ju betyda hyss.
Hittade en Vilde vid bordet som hittat Devins macka, hur nöjd som helst!


Smask, mums vad gott!

Han fick behålla sin skatt han hittade :) Han var så stolt, det syntes på honom. Han är verkligen överallt här hemma nu så man får se upp med var man lägger saker och ting.

Min lilla busunge!


Dagens Outfit



Tröja - Lindex (strl 98/104)
Kalsonger - Lindex (strl 98/104)
Strumpor - Polarn o. Pyret (strl 22/24)



Body - Lundmyr
(strl 70)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - KappAhl (strl 19-21)


Ingen mat

Vilde var så duktig inatt och åt ingenting alls. Han sov ända till klockan sju utan att äta något -härligt-
Devin var också duktig och sov i sin säng hela natten. Så himla skönt!
Dessutom så tog David barnen imorse så jag fick sova till klockan 10. Det behövdes :)

Bra dag!


Choklad

Knallade ner till stan förut idag som jag hade bestämt. Ganska skönt ute faktiskt trots att låren typ domnade bort av kylan, men men. Jag köpte mig iaf nya shakes med chokladsmak och de var ju riktigt goda ju :) Det gillas! Blir ju genast mycket lättare att klara av detta om det dessutom smakar gott.
Nästa shake jag ska ta ska bli en potatis/purjolök. Jag ska testa göra precis som AKP gjorde och se om det smakar något bättre då. Hade ju varit toppen om det skulle bli gott helt plötsligt så man kan få i sig iaf en varm måltid om dagen :)

Jag är taggad!



1,9 kg

Oj oj, jag trodde aldrig att jag skulle klara mig till andra dagen ens.. men här är jag envis! Nu ska alla kilon jag lagt på mig bort. Inte alla kanske, men de flesta!
Kunde inte hålla mig borta från vågen imorse och den visade på 1,9kg minus -yaay- Ger mig mer motivation!
Ska ta mig en promenad sen också ner till apoteket och tillbaka, blir ca 4 km i denna kylan -brr- Men vad gör man inte? :)

Jag var inte ens hungrig imorse när jag vaknade. Jag trodde jag skulle vara i svältnöd ungefär, men fick verkligen tvinga i mig shaken.

Mer sånt här!!


Nattlampor

Sitter och letar nattlampor på nätet nu och hittar så mycket fina och bra, men vad dyrt det är!
Skulle ju vara toppen med en som sakta skiftar färg och som han faktiskt kan ha bredvid sig i sängen att gosa med :) Nattlampan som vi fått låna av Malin är verkligen toppen, men den ska hon snart ha tillbaka då Adam kommer hem igen. Någon som har något bra tips?
Jag ska leta vidare här, men de som finns på
onetex är ju helt klart i mitt minne.



Hungrig

Jag ska inte sticka under stolen med att jag faktiskt är hungrig, men det är bara att stå ut. Jag vet ju att hungerskänslan kommer gå över om några dagar! Snart har jag iaf klarat min första dag på enbart modifast + vatten. Imorn ska jag ner till apoteket och köpa en ny smak också för det blir enformigt att bara dricka en och samma hela tiden eftersom jag tyckte potatis/purjolök smakade skit!! Någon som vill köpa?

Jag är sugen på allt möjligt och det värsta är ju att vi har så mycket chips och godis kvar här hemma från igår, men jag ska klara mig även om det kliar i fingrarna. Lasagnen från igår som står i kylen lockar också, men nej. Nu ska jag verkligen bryta mina dåliga vanor och få en ny start - en smalare start! Jag måste.

Hoppas ni har det bra!


Dagens Outfit



Tröja - Diesel (strl 92)
Byxor - Fransa Kids (strl 80)
Strumpor - Nowa Li (strl 6-12 mån)



Tröja - Lindex (strl 98/104)
Byxor - Villervalla (strl 98)
Strumpor - Marknad (strl 22-24)


Modifast

Startar det nya året hårt med två veckor modifast! Ska man bli fin får man lida pin och jag ska verkligen försöka klara detta nu =) Måste bli av med en hel del fläsk jag samlat på mig under två graviditeter. Nu ska det bannemig bort!!!!
Har tagit första shaken nu och den smakade inte så illa som jag förväntat mig, får väl se hur det går det här. Jag är inte så bra på att klara sånt här - men jag är med i en
modifastblogg som stöttar och peppar. Vi är några stycken som startar det nya året hårt :)

Vi ska klara detta!!



Gott nytt år!!

Gott nytt år!! :)

Nu börjar mitt nya smalare liv.


hits