Ångest

Fy fan vilken ångest jag har inför att börja jobba alltså. Om jag ska tillbaka till den avdelning jag satt på innan så måste jag jobba heltid och då kommer jag inte komma hem förrän typ halv sju på kvällen och därmed knappt se Devin någonting. Annars finns det så jag kan jobba i vanliga kundtjänsten på 50-75%, men hur kul är det att sitta där då och svara i telefonen på tid och skit. Nej fy fan vilken ångest jag har.
Dessutom vet jag hur jag mådde i slutet av förra graviditeten och var sjukskriven på halvtid eftersom jag inte kunde sova någonting. Om jag då ska jobba heltid på winback kommer jag bara sitta där och gråta, jag vet att jag inte kommer orka med. Dagarna där var ju så man satt och räknade ner varje minut liksom för man längtade hem så himla mycket. Fy fan. Jag börjar snart gråta alltså, jag vill inte jobba!!!! -snyft- Nu kommer man ju inte längta hem mindre precis när Devin är hemma också.
Vilket jävla i-landsproblem jag har, men jag mår fan dåligt av att jobba så länge och missa så mycket tid med familjen. Jag kommer inte palla med. Men alla på winback var så himla trevliga och stället är litet och inte så anonymt liksom.. så jag vill ju jobba där, men inte heltid. DAMN!
Kommer väl bli att jag är en surkärring som svarar på kundtjänst för att kunna jobba kortare dagar men ändå tjäna pengar.. suck!!

//S

Kommentarer:
Postat av: Hanna

har du inte så du kan ta mammaledigt fram till april? eller du vill inte vara hemma så länge? jag har till mitten av april, men ska nog bara ta till jul och så tar peo resten..

Postat av: Ritha

Jag VET!!! Har en jävla ångest jag med!Börjar om tre veckor... heltid.... Men slutar fem som senast och är hemma halv sex med henne om det är jag som hämtar från dagmamman. Fy apa! Vill va hemmafru, fast ändå ha typ 30000 efter skatt i månan... =(

2008-09-19 @ 21:03:12
URL: http://rijo.blogg.se/
Postat av: emma

det är jobbigt. Men tyvärr är ju livet så...man jobbar och går där hela dagarna och räknar ner minuterna tills man får gå hem. Sen går man hem och lagat mat sen är det natt typ. Skoj liv...haha



fan vad man borde bli miljonär så man bara kunde gå hemma hela dagarna. Och shoppa massa!!

2008-09-19 @ 22:55:23
URL: http://psychobilly.bloggsida.se/
Postat av: marie

finns inget möjlighet att du kan trappa ner jobba halvtid eller 75%?hoppas verkligen du får jobbet på mazzarin underlättar en hel del för er...

2008-09-20 @ 09:50:14
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Renate

Detta problemet har iallafall inte jag som är arbetslös =( Vill bara ha ett jobb att gå till men jag kommer ihåg hur det var efter mammaledigheten, man ville inte ut och jobba eftersom de är så små fortfarande.

2008-09-21 @ 09:25:25
URL: http://oneeyedme.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits