Sjukhuset

Jag mådde inte ett dugg bättre idag så jag ringde till sjukvårdsupplysningen där de trodde jag åkt på nya influensan så jag fick en tid till sjukhuset. Åkte dit och där tog de halsprov, som jag hatar, sen gjorde de inget mer!? Jag fick be dem ta sänka och då sa doktorn "men vad gör vi om den är hög då?" EHHH!? Det ska väl han veta och inte jag! Herregud vilken sjukvård.
Sänkan visade förhöjt, men han sa att han kunde inget göra för att det bara gått en dag. Halsprovet visade inte streptokocker, men tänk om jag har något annat då? Nej fy fan.

Jag är verkligen besviken på sjukvården ibland.




Kommentarer:
Postat av: Maria

Fy vilket otrevligt bemötande:( Är ju inte det man förväntar sig när man uppsöker sjukvården. Man gör det ju inte för att det är roligt precis.



Krya på dig!

Postat av: emma

Ja ibland bli man så fruktansvärt trött på sjukvården!!



Svar: det är en bekant som förlorat sitt ex och pappan till hennes dotter. Han dog i en skateboardolycka i tisdags. Var bara 21 år.

2009-09-26 @ 15:40:17
URL: http://vildesmamma.blogg.se/
Postat av: sara

ja sjukvården är hemsk ibland. och vi sägs ha bra.. jag har sökt privat och betalat många ggr, bara för jag är så trött att inte få hjälp direkt, och rätt hjälp.

2009-09-26 @ 16:45:43
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Maria

haha, det vet jag faktisk inte:) Men jag hoppas det!

2009-09-26 @ 17:44:23
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: marie

ja på vissa punkter känns de som det behöver lite bättring men samtidigt på andra ställen så är sjukvården fantastisk! hoppas du kryar på dig!

2009-09-26 @ 17:52:18
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: ♥ Nina ♥

haha vilken feltolkning, ändrade i texten. Inte alltid så lätt. Min sambo har absolut inget med mordet å göra! Det var hennes sambo jag menade såklart =)



Usch va jobbigt att inte kunna få den hjälp man söker på sjukhuset. Tycker det är så drygt då de säger det gått för "kort" tid för att se, att man typ ska komma tillbaka efter ett par dagar om de inte blivit bättre. Suck.

2009-09-26 @ 17:55:27
URL: http://snostjarna.blogg.se/
Postat av: renate

Jämt samma visa på cykelverkstan tyvärr =(

2009-09-29 @ 16:04:19
URL: http://oneeyedme.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits