Sover bäst hemma

Mina barn sover bäst hemma i sina egna sängar. Devin sover dessutom inte alls i vagn längre om det inte är absolut kris kanske, så det går inte. Vilde sover inte heller i vagn om den inte rör på sig då, då går det ju såklart bra.

Devin ska dessutom äta innan han sover och maten var här hemma. Jag hade mina shakes hemma också, så det blev bäst såhär :)

Sen är det ju som Karin skrev alltid skönt att få något gjort när barnen sover också, det får man inte när man är borta.



Kommentarer:
Postat av: Malin, Alice & Lowes mamma!

Vad jobbigt och ha det så!

Postat av: Karin - Mamma till Emil och Liam

Jag förstår dig att du gick hem, ni bor ju trots all i samma stad. Det kan dessutom vara skönt som förälder att få något gjort när barnen sover.

2010-01-04 @ 13:31:39
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: sara

hur lång tid tar det att gå?

jobbigt att dom inte sover i vagnen.

2010-01-04 @ 13:49:56
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: marie

skönt när dom sover middag. Neo gör aldrig de längre annars så kan man hinna med en del i lugn och ro och andra sidan är det även skönt att han inte sover för då slocknar han tidigare på kvällen och sen att inte ha nån sovtid att passa:)

2010-01-04 @ 13:54:34
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: ♥ Nina ♥

Jordan sover oxå bäst hemma. Å vi har ju inte vagn längre heller ... visst kan han sova på en säng eller nått när vi e hos nån annan, men då sover han inte alls lika bra. I bilen går oxå bra å sova för honom, men det är sällan man kör så pass länge att det blir tillräckligt. För har man väckt honom, så somnar han inte om sen.

2010-01-04 @ 14:01:49
URL: http://snostjarna.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits