Täcket över huvudet

Blää idag är en sån där dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och somna igen och vakna en bättre dag! David har ju fått reda på nu att han inte får vara kvar på sitt jobb för de behöver minsann inga mer folk där.. men ändå så idag när han åkte till jobbet blev han meddragen till Mellerud och måste nu stanna där till på onsdag!! Bra att de sa det till honom innan då.. not. Nu måste han ju åka hem igen och packa grejer och sen ner dit igen. Nej, men de behöver ju inga mer folk inte.. nej nej.

Satt även och betalade räkningarna förut och insåg att det blir vatten och bröd resten av månaden. Blä. Jag fick fan sämre lön nu än min föräldrapeng liksom, inte ens i närheten av vad de sa jag skulle få eller så missuppfattade jag det sjukt mkt. Sökte två jobb, sånt jag egentligen inte alls vill ha men som jag nu måste söka iaf för att kanske möjligtvis ha en chans att få in några pengar. Suck.

Sen dog datorn också. Den lever sitt eget lilla liv den. Stänger av och sätter på sig själv precis hela tiden!! Det går inte ens starta den för den hinner stänga av sig innan den startat upp liksom. Höll på att kasta skiten ut genom fönstret förut.. Hatar när saker inte fungerar som de ska. Fick leta upp en kompis bärbara dator som vi hade här hemma som inte är den bästa, men bättre än inget kanske..

Nej fy, denna dag får gärna passera fort!!


Kommentarer:
Postat av: Elin, Albin & Ellas mamma

Lät inte som någon vidare dag :/

Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Nej låter verkligen inte som en bra dag gumman. Jösses vad de velar på davids jobb fy fan så arg jag blir. Så får det ju inte inte gå till!!

Postat av: Swedo

Så är det med min XP dator också, ska byta Ramminne och installera windows 7 så hoppas den skärper sig sen.

2010-10-26 @ 12:15:50
Postat av: Anonym

är ni båda anställda av ett bemmaningsföretag?

Inget illa menat men hur fick ni lån och haft råd att renovera hela huset?

2010-10-26 @ 19:32:31
Postat av: Amy-23 & snart 3 barnsmamma!

segt med dålig inkomst :( Jobbigt

2010-10-26 @ 20:27:44
URL: http://www.olimy.blogspot.com
Postat av: sara - tävlingar, rabatter och en massa barnmat!

Kan du inte ta ut mer FP då?

2010-10-26 @ 20:54:36
URL: http://kidzmode.blogg.se/
Postat av: Sandra

tråkigt när man får mindre än man tänkt dig :(

Du har inte jobbat nått än sen du börja jobba igen? Bemanningsföretag är inge kul, men tyvärr verkar de ju mest va sånna jobb, hade ju jag också innan mammaledigheten.

2010-10-26 @ 22:32:08
URL: http://fluffin.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits