Duktiga Devin

Devin var jätteorolig inför blodprovet som skulle tas idag och ville inte alls dit för han sa att det skulle göra så ont. Jag försökte lugna ner honom med att jag tagit prover, att Neo tagit provet osv, men det lyssnade han inte på för HAN ville ju inte ta några prover. I väntrummet låg det en barnbok som handlade om en liten flicka som skulle ta blodprov för första gången och om hur det skulle gå till och jag hoppades under tiden som jag läste den att det stämde också!
 
 
När vi sen kom till sköterskan så fick Devin sätta på sig emlaplåster på armarna, precis som flickan i boken och sen vänta i ca 45 minuter. Vi åkte hem under tiden så han kunde tänka på annat :)
 
När vi kom tillbaka var han fortfarande lite ängslig och trodde det skulle göra ont. Han satt i mitt knä och kollade hela tiden på vad sköterskan gjorde. Inte ett knyst sa han under sticket och efteråt fick han välja två grejer ur "den hemliga burken", precis som hon i boken :) Han var jättestolt när det var över och tyckte inte alls att det var så hemskt som han hade trott att det skulle vara. Han belönades även med en glass!
 
Imorn ska vi till Karlstad för de har lite lek och sådär på operationsavdelningen som kan vara bra att vara med på innan vi ska dit på måndag så han vet var han ska och får träffa läkarna. Då kanske han inte tycker det är så jobbigt när det är dags att åka dit på riktigt!
 
 Mammas duktiga kille!
 
 

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits